Beşiktaş'tan Açıklama: 1986-87 Sezonunun Şampiyonu Beşiktaş Olmalıdır

olur
biz de 00/01 icin aciklama yapalim malum amparatorun aciklamalari var
ayrica doping testi olmadan bunlar doping yapmis demek de ilginc ama goztepe macinda kural hatasi var maci 3-0 bize verin diyen mal camiadan beklenecek bir davranis

Bunlar kadar mal ve aglak baska bir kulup var mi diyecemde aklima Fener geliyor sonra.

Pazar gunu mac oynansin, seyircili seyircisiz farketmez soyle fark atalim da beles sampiyonluk hayali kursunlar. Zaten 2 tane belese kaptilar baktilar 10 yil daha sampiyon olacak durumlari yok, mal mal bildiri yap :asd:

Mesut Bakkal'dan "teşvik primi" savunması
Teknik direktör Mesut Bakkal, "Benim anlattığım olay o tarihlerde TFF tarafından yasaklanmış bir eylem değildi, hatta çok olağandı. Teşvik primi aldığını, verdiğini beyan eden birçok futbolcu, teknik adam ve yönetici oldu" dedi.

O dönemde teşvik priminin Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Disiplin Talimatı'nda suç olarak yer almadığını savunan Bakkal, "Eğer suç olsaydı bu, ne ben ne de diğer takım arkadaşlarım tarafından kabul edilmezdi. Şimdi öğrendiğim kadarıyla teşvik primi alınmasının yasaklanması disiplin talimatında 1998 yılında olmuştur. Benim anlattığım olay o tarihlerde TFF tarafından yasaklanmış bir eylem değildi, hatta çok olağandı." ifadelerini kullandı.
kaynak: internet

ES_q-PnXYAAF3Bg

Oh ne güzel dünya şampiyon olmadığımız yıllardan bir oyuncu bulalım şampiyon olan takım bize böyle teşvik primi verdi dedirttirelim sonrada o yıllardan şampiyonluk talep edelim. Harbi gerizekalı bunlar bukadarıda fazla.

Bunlar ağlamaya devam etsinler pazar görüşürüz

Beşiktaş'ta Tiner-19 diye virüs mü çıktı nedir, bunların hali ne böyle yav 3-4 gündür?

bunları kim mamalıyo yav. aç köpekler kuduz gibi saldırıyorlar kaç gündür

Enayiler zorla bizim takımı hırslandırıyor haberleri yok, hoca şu an hırsından mermere tokat atmaya başlamıştır bile

Sentetik tinerin beyin sağlığı üzerine olumsuz etkileri temalı bir beyan

Geri
Üst Alt