Beşiktaş'tan Açıklama: 1986-87 Sezonunun Şampiyonu Beşiktaş Olmalıdır

ligin tarihi araştırılıp bjknin şampiyonluk sayısı düşürülmesi yerinde olur

Çok kötü küfür ederdim aslında anneleri yabanci adamlarla cok fazla birliktelik yaşamış insan evlatlarına da terbiyem müsaade etmiyor. Gülüp geçelim bu fırsatci bit yavrularına.

kanıt var mı kanıt? itiraf kanıt değildir, nerden bilicez mesut bakkalın bize iftira atmadığını? ayrıca o dönem yasak değilmiş diye duydum

O degil de sampiyon oldugumuz yil 14 yil sonrasi :)

son 3-5 günde dünyanın en ağlak kulübü olduklarını tekrar hatırlattılar bize. ne güzel unutmuştuk bunları.

haysiyetsizler

iptal edilmesinden korkuyorlar, bu sebepten ötürü seyircisiz oynansin diyorlar ve buna seviniyorlar

corona morona bunlari ilgilendirmiyor

Sahada yenmeyeceksin rezil edeceksin.

Turgut Özal ve Semra Özal zamanlarında az şampiyonluğumuz çalınmamıştır. Hele 85-86 sezonu skandaldır. Dünya üzerinde namağlup ikinci olan bizden başka takım yoktur bir de şerefsiz üçüncüler namus abidesiymiş gibi başkalarını suçlarlar.

1584109874773.png

Aksam maçtan sonra dezenfektan diye tinere abanmis kulübün istegi

Hafta sonu bu şerefsizlere acımayacak terim

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mesut efendi de iyi bi iş yaptım sanıyordur bak seni de men edeceklermiş boşa şirin gözükmeye çalışıyon bir de ;D

Geçen sene Rize'nin bizim maçtan önce 3 m TL sanki derbi primi kadar yüksek para dağıtmasını normal karşılayanlar vardı, verebilir diyorlardı. Şimdi de çıkmışlar teşvik diyolar :asd:

87 şampiyonluğu eziktaşa
UEFA Cup şikecilere
Süper kupa hamsilere
Geçen seneki şampiyonlukta siyasispora verilsin 1 şampiyonlukları olsun. Ligler böyle tescil edilsin

Eziktaaaaaş.

bomboş işler,bomboş algılar.sadece 1986yı döksen ortaya bjk diye kulüp kalmaz ortada.1950lerde,70lerde olanları saymıyorum bile

kulüp dava etmeli bunları,donuna kadar almalıyız

Geri
Üst Alt