Beşiktaş'tan Açıklama: 1986-87 Sezonunun Şampiyonu Beşiktaş Olmalıdır

İnşallah bize karşı kurulmuş büyük bir kumpas'in ilk adımı değildir.

Az önce besiktasin basketbol salonunu dezenfekte etmesi görüntüsünü iziledim. Adam te bir bezle 20 tane koltuğu 40 saniyede dezenfekte etti. Digeri girislerdeki turnikeleri 10 saniyede.
Acil bunun gibi 5bin adam bulup dünyayı temizlemesi için harekete gecmeliyiz
Temizlikçi belki de ya bunlar zaten leş gibi tiner kokuyor diye uğraşmamıştır pek.

Şaka bir yana....adama büyük olasılıkla nasıl desentfekte yapılacağını göstermediler :) eğitim eksikliği

Bu konu neden böyle bir ortamda dillendirildi ?

top oynamaya başladık çünkü geçen senede aynı boku yediler hepsi. biz kötüyken kimseden ses soluk yok takım ligde iddialı duruma gelince hepsinin götü yanıyor.

Ya ihsan kalkavan in Trt ye yaptigi aciklama vardi.

"Hem vallahi, hem billahi ankaragucu ne tesvik primi verecegim" diye kendi agzi ile trt kameralarina aciklama yapmisti.

Bizimkiler o banti bulup yayinlasinlar sadece ve sonuna da "tesvikte bjk duruşu(!)" yazıp birakican muhatap olmiycan bu semt takimi ile bi daha.

Yaff arkadas, adama sorarlar, kanıtla doping ve teşvik primini. Yoksa herkesin götünden kitabini satmak icin yazdığı seylerle sampiyonluk alinip verilecekse vay halimize!

1- Kişi beyanına dayalı hiçbir iddaa mutlak gerçek olarak kabul edilemez.
2- O yıllarda teşvik primi illegal bir şey değildi.
3- Teşvik primi şike değildir. Matematik sınavına giren bir öğrenciye, 'sinavi geçersen sana 1000 TL vereceğim' vaadi, o öğrencinin o sınavı geçmesi adına bir tesviktir. Öğrencinin bilgi ve becerisi yoksa, sen 100.000 TL de versen o sınavı gecemeyecektir.
Ama sınavın sorularını çalıp o öğrenciye vermek şikedir.
4- Kitabı yazan kişi iyi PR yapmistir.
5- Bu BJK'nin attığı tweet'i bjkli taraftar gurupları falan atsa anlarım, ama baya bildiğin resmi hesap 86-87 sampiyonluğunu talep ediyor. Feci rezillik. Bjkli olsam utanırdım.

Geri
Üst Alt