Beşiktaş’tan Algı Hesapları

Hasan Çam

Ulubatlı Souness
Beşikte Denetim Kurulu Raporu 29.sayfa dikkat çekti.

“Dönemin Başkanı Hasan Arat'ın kendisine bağlı bir paralel iletişim ekibi kurarak sosyal medyada organize bir şekilde dezenformasyon yaptırdığı, bu yapıları kullanarak kendi döneminde yapılan transferler hakkında abartılı övgüler yaptırdığı, maliyetlerine karşı yapılan itirazları bastırdığı, yüksek fesih ücreti ödenerek sözleşmeleri feshedilen oyuncular hakkında da karalama kampanyası ve itibarsızlaştırma yaptırarak bu fesih maliyetlerine karşı itirazları bastırdığı ve organize bir biçimde algı yönetimi yaptırarak Kulübe zarar verdiği kanaatine varılmıştır.”

IMG_4167.webp

Kendi iç hesaplarını ifşalamışlar. Bize nasıl aldılar yaptılar kim bilir. Hala da yapıyorlardır

Nasıl bir denetim raporu bu yaw? Çok subjektif yorumlar var. Nasıl zarara uğratmış mesela, bir veri sunmadan şöyle açıklamamı olur 😂

Nasıl bir denetim raporu bu yaw? Çok subjektif yorumlar var. Nasıl zarara uğratmış mesela, bir veri sunmadan şöyle açıklamamı olur 😂

Denetim ile alakası olmamış. Gördüğüme göre ortada bir tane resmi belge veya rakam yok. Bildiğin bok atalım, zaten camiada sevmiyor tüm suçu ona yükleyelim demişler. Düşmanları Cebi, Yamantürk, Adalı falan kendilerini temize çıkarmaya çalışmışlar.

Geri
Üst Alt