Beşiktaş'tan Burak Yılmaz Bombası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Berat Ulucan

"Milli maçlar vakit kaybıdır"
Berlin Panteri
6327562683bdf95d-1523604558.webp

Beşiktaş, Trabzonspor'la yıldız futbolcu Burak Yılmaz'ın transferi için masaya oturmaya hazırlanıyor.​
Süper Lig'de şampiyonluk yarışını sürdüren Beşiktaş, yeni sezon transfer çalışmalarına hareket kazandırdı.​
Fanatik'in haberine göre; siyah beyazlılar, Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Burak Yılmaz'ı transfer edebilmek için bordo mavili kulüple masaya oturmaya hazırlanıyor.​
Sezon başında da Beşiktaş'a transferi söz konusu olan Burak Yılmaz'ın kulüplerin anlaşması halinde bu transfere sıcak baktığı kaydedildi.​
Trabzonspor'da göreve yeni gelen Ahmet Ağaoğlu yönetiminin ekonomik şartlardan şikayet etmesinin de Beşiktaş'ın elini kolaylaştırdığı belirtildi. Burak Yılmaz, Trabzonspor'da bir yılda 3 milyon 250 bin euro kazanıyor.​
Burak Yılmaz'ın transferi için her iki kulübün de yakın zamanda görüşeceği ve Trabzonspor'un yıldız futbolcu için makul bir bonservis bedeli belirleyeceği iddia edildi.​
Burak Yılmaz, Süper Lig'de bu sezon Trabzonspor formasıyla çıktığı 22 maçta 22 gol kaydetti.​

zannetmiyorum. amacı türkiye'ye gelmekti basardı da. Galatasaray'la kariyerinde ulasabilecek maksimum seviyeye de geldi.
tr içinde takım değişip sona yaklaşan kariyerinde kulüpsüz kalmamak isteyecektir.

Beşiktaş'ın as forveti Burak mı olacak :asd:

Yine yalan haber. Şenol Güneş'in Trabzon'a gidişi daha gerçekçi. Böyle bir şey olursa Beşiktaşlılar iki yıllık rüyadan uyanırlar.

bu sezon basinda cok istedim bunu
cok eglenceli olabilirdi artik ihtimal vermiyorum

Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)

umarım gerçekleşir yuvasına döner biz de keyifle ıslıklarız

Eğer doğruysa Beşiktaş saçmasapan işler yapmaya devam ediyor.

sent via GSC

Eğer doğruysa Beşiktaş saçmasapan işler yapmaya devam ediyor.

sent via GSC

keske gerceklesse birazda bunlar kanser olsa.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forvet rotasyonu Burak - Negredo - Love mi olacak yani

Nerede o Gomezler, Aboubakarlar

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Giderse çok güzel eğleniriz takır takır oynayan takımın içine bi güzel eder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt