- 30 Temmuz 2009
- 26.731
- 3.691
- 2.023
Biraz aklı varsa yurt dışına gider. Kalırsa da Fener'de kalır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2.7 verelim biz alalım o zaman.
Caner Erkin
Gökhan Töre
Olcan Adın/Hakan Çalhanoğlu
yeter bize yerli transferde.
Caner haysiyetsizi bize çağ atlatacak bile olsa Florya'nın kapısından içeri girmemeli. Ne çabuk unutuyorsunuz yapılan şeyleri.
Futbolcudan karakter beklemicen. Bize katkı sağlasın yeter ki cok katkı sağlayacagı aşikar...Kanata alabilecegimiz en kaliteli oyuncudur. Söyle ki Süper Ligi tanıyor ve yetenekleri ortada. Riera-Ambarat vari oyunculara para harcmaktan iyidir.
Duygusallıgı bir kenara bırakmak lazım. Bedavaya Caner kacmaz renktaş.
Futbolcudan karakter beklemicen. Bize katkı sağlasın yeter ki cok katkı sağlayacagı aşikar...Kanata alabilecegimiz en kaliteli oyuncudur. Söyle ki Süper Ligi tanıyor ve yetenekleri ortada. Riera-Ambarat vari oyunculara para harcmaktan iyidir.
Duygusallıgı bir kenara bırakmak lazım. Bedavaya Caner kacmaz renktaş.
2.7 verelim biz alalım o zaman.
Caner Erkin
Gökhan Töre
Olcan Adın/Hakan Çalhanoğlu
yeter bize yerli transferde.
Tamam kanada alabilecek en iyi yerli oyuncu katılıyorum. Ama futbol takim oyunu, bu takımın kimyasinin iyi olmasi lazim iyi anlasmalari lazim boyle bir adam taraftarin icine de sinmeyecek bunca seyden sonra. O yuzden kisisel olarak pek gelmesi taraftaro degilim.
Atletico Madride gideceği konuşuluyor.
Gitsin yeter ki Fenerbahçe veya Beşiktaş olmasın durağı.
Gerekirse 3 teklif edip kafasını karıştırmalıyız. Gelmez bize zaten ama gelirse de gelme diyecek halimiz yok.
Biz 3, Atletico 2 verirken Fenerbahçe de 1.8-2 falan verirse Caner'e bunlar bana güvenmiyor der ve ayrılır oradan.
Caner karakter olarak kötü biri olsa da oyunculuğuna lafım yok iyi oynuyor gerçekten.
Almasak bile kızıştırmaliyiz. Besiktasin gücü yetmez zaten. Biraz aklı çalışıyorsa gider Atleticoya.
Almasakta kafasını bulandırmamız şart.
Fenerbahçe Emre Belözoğlu'nu içine sindirdi zamanında.
Bizde oynarken SİNKAFLI ŞEKİLDE Fenerbahçe'nin hakemleri diyen, Aziz'in ... diyen bir adamdı Emre. Newcastle'den dönerken ülkeye daha o yaz katil Emre'yi bu takımda istemiyoruz diye bağırıyorlardı forumlarında hatırlıyorum net olarak.
1 ay öncesine kadar Caner'i bu takımda görmek asla istemezdim. Hala daha kararsızım. Zaten bence gelmek de istemez kendisi. Orası ayrı, ama bu 2 kulüp bir olup 5 yabancılı düzeni bu kadar savunurken ve her fırsatta Galatasaray nefretlerini yüzümüze kusarken benim de fikrim değişti.
Caner bu kulüpte tek maç dahi oynamasa bile alıp kudurtacaksın, ellerini zayıflatacaksın. Bu düzenden ancak böyle kurtulabiliriz.
@Melikşah Aydoğan
Senin soruna gelince Caner sadece bek değil Telles ile arkalı önlü değişmeli de oynar. Telles'in hucum performansı ile savunma dağınıklığı arasında ki fark bu kadar fazla iken önüne kelepçe görevi görebilecek bu tarz bir isim de alınırsa onunda performansı artacaktır.
Şu hali ile bizim sahada görmek istediğimiz sol bek ile saha da olan arasında bir hayli fark var. Romantik düşünecek zaman değil, seneye 4. yıldızı her ne koşulda olursa olsun takmak zorundayız.
1 ay öncesine kadar Caner'i bu takımda görmek asla istemezdim. Hala daha kararsızım. Zaten bence gelmek de istemez kendisi. Orası ayrı, ama bu 2 kulüp bir olup 5 yabancılı düzeni bu kadar savunurken ve her fırsatta Galatasaray nefretlerini yüzümüze kusarken benim de fikrim değişti.
Caner bu kulüpte tek maç dahi oynamasa bile alıp kudurtacaksın, ellerini zayıflatacaksın. Bu düzenden ancak böyle kurtulabiliriz.
@Melikşah Aydoğan
Senin soruna gelince Caner sadece bek değil Telles ile arkalı önlü değişmeli de oynar. Telles'in hucum performansı ile savunma dağınıklığı arasında ki fark bu kadar fazla iken önüne kelepçe görevi görebilecek bu tarz bir isim de alınırsa onunda performansı artacaktır.
Şu hali ile bizim sahada görmek istediğimiz sol bek ile saha da olan arasında bir hayli fark var. Romantik düşünecek zaman değil, seneye 4. yıldızı her ne koşulda olursa olsun takmak zorundayız.