Beşiktaş'tan Galatasaray'a "Kulaklık" Cevabı

Daha geçen hafta Antalya maçında aleyhimize bir araba hata yapıldı haftaya sonraki hafta yine yapılacak oradan bir şey çıkmıyor bize.

Ortalık çok karıştı ben Niğde Anadolu fkya geri dönüyorum

Şimdi bizimkiler bir açıklama yaptığında ne oldu kulaklık takıyordunuz diyecekler.

Öff....

Yani hani düşüncesizliğin bu kadarı.

Hasan,söylediğin olay teoride doğru ama pratikte yanlış ,muhattap tff mhk vs fakat oradaki görevli kişiler zaten bunların adamı ve bunlar onlara güvenerek bizzat kulübün ismini verip hakaretler ediyorlar yaptıkları şey şu anda algı filan değil bunun adı hedef gösterme baktılar sahada gecemiyorlar hedef gösteriyorlar galatasarayi doğrayın dogramazsaniz sonunuz bitirilen hakemler gibi olur diye
Biz neden susuyoruz yada ne yapalım sence ? Adamlar herturlu iftirayı ederken tebrikler az dahami sovun diyelim
Susarak arka plandan biseyler yapılıyor deniyor o ise saçmalık bence
Ee hocam ne yapalım? Geçmişte hep cevap verdik, anlattık, gözlerine soktuk sonuçta ne oldu? Devam etmedi mi? Hatta sürekli bu taraflara çekildiğimiz için zamanla futbolumuzda geri gitmedi mi? Ben senin dediğine de hak veriyorum, doğru diyorsun lakin cevap versekte bunu anlayan bir karşı taraf yok ki. Bunu geçmişte gördük. Medya zaten adamların paralı maşası olmuş durumda.

Olm bende aynısını diyorum aynı şeyi söyleyip bana niye karşı çıkıyosun
Ben olsam Ali Koç'un Ali palabiyikla ilgili konuşmasını konup penaltı sayilarinida yanına eklerdim. Cevap vermeyecek sen ya hiç vermeyecek ya da lafı gediğine oturtacan

Eo2w19fXUAAtwbp.webp

İki gereksiz camia ortalığı karıştırıyor.en komiği ise bjk vallaha
56ecf3311334660.gif

şimdi konuşsak doğranmayacağımız garantisi nedir? terim 2 yıl konuştu bunlar için ne oldu yani terim'in cezasından mı kıstılar, takıma yapılan doğramalardan mı? en iyi kadro bizde, bu ortamı en iyi tartabilen iyi antrenörlerden biri bizde, enteresandır ultraslan'ın açıklamasına bakarsak en sağduyulu taraftar da bizde. şimdi gidip zaten koltuğu tehlikede, geleceği belli olmayan tff'ye, mhk'ya saldırmak mı daha mantıklı, yoksa köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyip en azından sonuç alınana kadar başabaş yarışta şampiyonluk nasıl kazanılır billmeyen rakiplere karşı sakin kalmak mı?
Tabiki yok ama tevekkül diye de birşey var sen elinden geleni bi yap sonra olanlar olduktan sonra niye yapmadım demezsin

Bak konya bile işi öğrenmiş fb maçında doğranacağını anladı hemen açıklama yaptı,açıklama yapmasına rağmen doğranırsa en azından keşke konuşsaydık demeyecekler

Ortalık iyice karıştı ben böyle bir sezonu hatırlamıyorum, bir Trabzon eksik.

Tamamen fb yüzünden. Dünya kupası sonrası bittiler hakem, federasyon ve medya ittirmesiyle yarışta tutmaya çalışıyorlar. Bizi normal şartlarda geçme ihtimalleri kalmadı tüm amaçları bizi aşağı çekmek.

Tabiki yok ama tevekkül diye de birşey var sen elinden geleni bi yap sonra olanlar olduktan sonra niye yapmadım demezsin

Bak konya bile işi öğrenmiş fb maçında doğranacağını anladı hemen açıklama yaptı,açıklama yapmasına rağmen doğranırsa en azından keşke konuşsaydık demeyecekler

Doğrandıktan sonra korktuğumuz başımıza geldi temalı bir açıklama yapıp hakemlere giydirecekler. Fenerden sonra kiminle oynuyorlarsa Konya o maçta iyi kötü bir ittirme alacak..

Bu ülkede işler böyle yürüyor..

bizi saha dışına çekmeye çalışıyorlar gerek yok saha içine odaklanalım arenayı cehenneme çevirip maçı kazanalım en güzel cevap öyle olur

konuştuktan sonra sahada doğranırsan da bu sefer de niye kör göze parmak heriflere ters gittim dersin abi bunun sonu yok.

Giresun- Beşiktaş maçında Giresun’un buz gibi golünü iptal etmek için çizilen ofsayt çizgisini ve Bjk’ye hediye edilen puanları hatırlayalım.
A95BFAC9-690C-48A2-B71E-A74A1A0E5E3B.webp

Yaw bu ilkokul seviyesindeki saç çekme gibi atışmaların nesine cevap verelim. Yemin ediyorum bir şeye sürülecek akılları yok. Her maçı vur geç kazan bunlara daha çok koyar zaten. Sabah akşam konuşsunlar sonra.

Giresun- Beşiktaş maçında Giresun’un buz gibi golünü iptal etmek için çizilen ofsayt çizgisini ve Bjk’ye hediye edilen puanları hatırlayalım.
Ekli dosyayı görüntüle 191172
Bu ofsayt cizgisi olayinda bir VAR hakeminin ofans yapan takimi, digerinin de defans yapan takimi birbirlerinin cizgisini gormeden cizmesi lazim. Daha sonra bak cizgilere karar ver.

Kulaklığı taktım Nihat doğandan antidepresan dinliyorum. Parçadan çıkamıyorum.

hersey bir yana sosyal medya sorumlusu 150 okkalık kolej bebesını kovmaları lazım ders arasında sms atıyor gibi komik komik smileyler filan

Geri
Üst Alt