Beşiktaş'tan Pinto'ya Resmi Teklif!

Alper Sahin

Aslan Üye
Beşiktaş Yönetimi, Slaven Bilic'in listesindeki 24 yaşındaki başarılı sağ bek için Dinamo Zagreb'e resmi teklif yaptı..

ivo_pinto.jpg

Devre arasında kadrosuna katmayı planladığı Norveçli sağ bek Linnes, Molde ile sözleşme yenileyince hayal kırıklığına uğrayan siyah-beyazlılar, Teknik Direktör Slaven Bilic’in çok istediği Ivo Pinto için iki gün önce Dinamo Zagreb’e resmi teklif götürdü. Portekizli Pinto’nun hem kulübüne hem de kendisine teklifte bulunan Beşiktaş, gelecek yanıtı beklemeye başladı. Kayseri Erciyes ve Fenerbahçe yenilgilerinde savunmanın sağında yapılan hataların belirleyici olması nedeniyle kolları sıvayan siyah-beyazlı yönetimin, 24 yaşındaki Pinto’nun transferini devre arasında bitirmeye çalıştığı vurgulandı.
Gazetesiz.Com

https://www.youtube.com/watch?v=hQYduMJ3TX8

Hem biz hem de Beşiktaş sağ bek konusunda saçma sapan işler yaptı ve yapmaya devam ediyor. Ellerinde Hilbert gibi istikrarlı bir oyuncu varken ve makul bir fiyata oynuyorken onu gönderip 3M € verip Serdar Kurtuluş'u aldılar ve zarar oldu , dolayısıyla memnun kalmadılar zamanında 10 numara pozisyonunda oynayan Necip'i sağ bek olarak devşirmeye çalıştılar. Transfer sezonunda da ucuz bir oyuncu aradılar ama öyle bir adam bulamadılar ve şimdi yine bir masraf yapma zamanı geldi. Yeni gelecek adamın da Hilbert kadar katkı vereceği şüpheli.

Bize geçersek Eboue ve Sabri varken önce 2.750'ye Salih'i sonra 250 Bin'e Veysel'i en sonda 4.750 verip Tarık'ı aldık ama üçü de Eboue'yi bırak bir Sabri kadar katkı veremedi ve Sabri kurtarıcı olarak geldi. Aynı hata kanatta da yapıldı, önce Olcan istendi ve Ünal Aysal ben Türkiye'den hiçbir oyuncuya 4 M € vermem dedi. Yiğit'e 2.5 verdi , sonra 3 yaş daha yaşlanmış Olcan'a vermem dediği 4'ü verdi. :D Daha da vahimi bu hovardalık yetmedi Dortmund maçlarınn kurtarıcısı adamı! Yasin'e 2.5 , Wonderkid Sercan'a da 3 verildi.

Bunu yabancı birine anlatsan sanıyorum ''EPIC FAIL'' derdi ki daha yabancı oyuncu transferindeki hatalara değinmedim. :D Sonuç: Sonumuz hayır olsun ne diyelim.

Geri
Üst Alt