Beşiktaş'tan TFF'ye Kural Hatası Başvurusu!

Yönetim Konya ve Denizli maçını incelesin. Bizde başvuru yapalıöim

Fiko kankisi yalı çocuğu ile hareket etmezse olmazdı zaten 😂😂

Ligden çekilip başka bir lige geçiş yapsak ne güzel olurdu.

Bu kirli lig sıkmaya başladı artık 🙄

Benim tek sinir olduğum konu var.

Bunlar özelikle her fırsatta şerefli duruşları ile övünüyor olmaları. Hadi en büyük takım biz deriz bilemem ne...

Ama sürekli spor ahlakını ezen ve ona buna iftira atan bir camia olarak şeref kelimesinden uzak durmalı.... en azından zart zurt şeref örneği bizim duruşumuz diye Türkiye'de gençlere örnek göstermemeli.

Büyük şikeci kardeşlerimizi örnek alın bak... adamlar şerefsiz olduklarını bildikleri için hiç duyuyormusunuz bu tür açıklamalar.

Adamlar göstere göstere biz ahlaksız masa başı oyunları oynayan bir camiayız ısrarla üstünde durup bide tff yi ele geçiriyorlar geliştik bu konuda diye ilan ederek.

Adamlar master yapıyor ahlaksızlık konusunda ve bunu herkesin gözünün önünde göstere göstere gururla yapıyorlar.

Varsa böyle bir fırsat bizde başvuralım. Biz enayimiyiz. Yüksek ihtimal fenerin maçı taçtan dolayı tekrar edilecek

Valla ben yenildiğimiz her maç sonrası kural hatası ararım. Baktın iki üç sıfır yeniliyorsun dünkü Altayın pozisyonu gibi rakip ceza sahasını çıkmadan başlatırım oyunu. Bilerek gol yerim. Yapmayan namerttir.

Biz de denizli maçı için başvuruda bulunalım müdürler. Selçuk penaltı atarken içeri daldılar.başka aklınıza gelen maç varsa söyleyin ;D ;D

Ulan daha hoplatmadık bunları şirazeleri kaydı hoplatınca neler olacak

SON DAKİKA - Beşiktaş, Gazişehir Gaziantep maçıyla ilgili TFF'ye kural hatası olduğu yönünde başvuru yapmaktan vazgeçti. (İHA)

Geri
Üst Alt