Beşiktaş’tan Yeniden Galatasaray’a Yanıt

Bunların kıçı kaşınıyor yollayalım icardiyi bi kere daha geçsin üstlerinden

2 günden beri ağlayan kardeşleri fenere yazdılar sanırım bizle alakası olduğunu düşünmüyorum twitin saçma çünkü.

Bazıları böyle karşılıklı cevap istiyor, biz bunlarla aynı seviyede miyiz cevap verelim.

Bizim taraftar sürekli cevap ver diyor cevap verdiklerinin kapasite bu. Ayrıca çağrımız yememiş diye anlıyorum.

Fb ye hafif laf ettiler ya şimdi Koç Holding kızmasın diye bize de sallama gereği hissediyorlar. Diğer kulüpler hep bunu yapıyor.

Ya mal herifler 4 sene önce kulüpler birliğinde ali ile birlikte bildiri yazan siz değil misiniz.

Umarim Icardi Vodafone Park'ta size 2-3 gol atar da bir daha buyuklere karsi boyle konusmamayi ogrenirsiniz.

Ya 3.büyüğe bak hele. Unutmadık Demirören zamanındaki eyyamları da.

girdap gibi kulüp anasını satayım bunlar ile sonsuza kadar tartışabilirsin. en son ben yazdım ben haklıyım kafasıyla cvp veriyorlar.

Bizim taraftar sürekli cevap ver diyor cevap verdiklerinin kapasite bu. Ayrıca çağrımız yememiş diye anlıyorum.

Demistim, bosa kasiyoruz, efendilik yapiyoruz, birlestirici olmaya calisiyoruz. Anlattigin, karsindakinin anladigi kadardir. Bu ulke ve bu fanatik guruha boyle konusmayacaksin. En guzel cevap, kulaklikla paylasilan idi. Biz zamaninda aciklamamizi yaptik. Isimize bakip konstrasyonumuzu bozmamamiz lazim.

Geri
Üst Alt