Bölümler biriksin diye son sezonu henüz izlemeden bekletiyorum. Yoksa bölüm sonunda yeni bölüm için 1 hafta beklemek can sıkıyor.
Ben de aynen böyle bekletiyorum. Biriktikten sonra bir Cumartesi veya Pazar günü hepsini birden izleme hedefindeyim.

Diziyle ilgili iki güzel yazı.

Sonunda Lalo'yu gördük. Tahmin ettiğim gibi Almanya'ya gidip, laboratuvar hakkında kanıt toplamaya gitti. Werner'in evindeki sahne gerilim anlamında inanılmazdı. Gerçi Lalo'nun eliyle koymuş gibi Werner'in eşini bulması çok gerçekçi olmamış gibi duruyor ama neyse. Gustavo'nun gergin halleri, düzen takıntısı çok iyi yansıtılmış. Breaking Bad evreninde Gustavo'nun böyle korku ve gerilim içinde olduğunu ilk kez görüyorum. Salon adamı çizgisinden kayan Howard'a saygılarımı sunarım. Boks sahnesi güzeldi. Jimmy bu dayağı hak etmişti. Howard kolay lokma olmayacağını göstermiş oldu. Dizide bir başka merak ettiğim unsur Kim Wexler karakteri. Jimmy ile aralarında ilişki ne noktada kopacak çok merak ediyorum. Umarım Lalo, Kim'i öldürmez.

Şu adamı göstersinler artık.

Better-Call-Saul-Gene.jpg

Howard hak etti vallaha. Chuck için güzel şeyler söyleyen adam zamanında onu şirketten uzaklaştırmak için elinden geleni yapmıştı. Sırf vicdanını rahatlatmak için sonradan Jimmy'e iş teklifi etmişti. Şimdi de huzurevi davasında daha fazla para kazanabilmek için süreci uzatıyordu. Ulan yaşlı insanların kalmış şurada birkaç senesi, dallama! Senaristler son iki bölüm bayağı iyi gösterdiler gerçi, herhalde ölecek diye. Eşine kahve hazırlaması ve şirketteki yeni çalışanlara iyi davrandığı sahneleri eklemesi öleceğine dair emarelerdi.

Lalo Salamanca ne adam yahu. Adam günün birinde belki kendime öldü süsü veririm diye parayla dublör tutmuş, dişlerini yaptırtmış. Alamanya'ya gidiyor, dul kadınları cazibesiyle etkiliyor. Eliyle koymuş gibi inşaat ustasını buluyor, konuşturuyor. Tek başına suikast timini indiriyor. Mazgalda günlerce yaşayabiliyor. Telefonun dinlendiğini anlayıp, karşı tarafa sahte istihbarat veriyor. Adam kartel lideri değil istihbarat ajanı mübarek.

Biriktirip sonradan izleyenlerdenim
Ancak bugün 1 bölüm akar

Lalo'yu öyle bir seviyeye çıkardılar ki dizideki sonu ne olsa hayal kırıklığı olacak. Müthiş herif. Walt'u tokat manyağı yapardı BB zamanında.

11 haziranı bekle şimdi...
Keşke biriktirip 10 haziranda izleseydim

Geri
Üst Alt