fevkalade bir sahne idi gerçekten beklenmedik bir anda mefta olmuştur, bakalım ilerliyen bölümlerde nolcak heis

Hayri dost, sanırım ilerleyen bölümlerde Gustavo'nun Don Eladio ile sınırın bu tarafı için nasıl anlaştıklarını izleyeceğiz. Lalo zeki bir adam, garanti olsun diye Don Eladio'ya bir kaset daha göndermiş olabilir. Mazgalda çekim yapıyordu. Belki o videoyu postalamış olabilir, işini garantiye almıştır. Öte yandan Kim ve Jimmy arasında da ipler kopacak, Kim'in hikayeye nasıl veda edeceğini göreceğiz. Ölebilir, hapse girebilir ya da uzaklara gidebilir. Bir de Gene Takovic hikayesi, Saul'un BB sonrası hayatını da yarıda bırakmışlardı. 5. sezonun başında onu tanıyan biri vardı (eski kimliğini) Saul ne yapacak merak konusu. Sanırım birkaç bölüm sonra zaman atlaması olur ve Walter, Jesse'nin diziye dahil oluşunu da izleriz.

cok iyi bir bolumle donus yapti final gibiydi resmen

acikcasi tam da bekledigim gibi oldu ama yine de haz verdi sadece teke teke catisma sahnesinde bir an idrak edemedim silahin mermileri bos sandim , lalo silahi nasil buldu ne kurnaz adam dedim kendi kendime :D hersey bir anda olup bitti ama aslinda gercekci bir sahneydi

cok iyi bir bolumle donus yapti final gibiydi resmen

acikcasi tam da bekledigim gibi oldu ama yine de haz verdi sadece teke teke catisma sahnesinde bir an idrak edemedim silahin mermileri bos sandim , lalo silahi nasil buldu ne kurnaz adam dedim kendi kendime :D hersey bir anda olup bitti ama aslinda gercekci bir sahneydi

Gus onun provasını üç bölüm önce yapmıştı.

Gus onun provasını üç bölüm önce yapmıştı.

yoo cok bariz zaten o bekledigimiz gibi oldu da orda guzel bir gecis sahnesi yapmislar bir an tam idrak edemiyorsun sinematogrofi acisindan yine basarili bir sahne, breaking badteki gibi yavas yavas tansiyonu artiran ve goz acip kapayana kadar biten bir gerilim.

Çölün ortasında geçen kartel sahneleri kalp ben.

Son düzenleme:
jimynin chucknan ilgili husumeti çözmek için hhm binasına çıkartma yapıp orda tekrardan kime rastlamasıynan başlıyan geçmişteki hikaye bölümnen bitti sanırım ki . kimle olan son sahneden breaking badden bildiğimiz saüle geçiş güzel idi . böylece kim de ölmemiş oldu sadece arazi olmuş . sıradaki bölümler bb era saül ile post bb era saül sahnelerinden oluşacağa benziyor . ya da g. sallıyor da olabilirim bakalım . ama enfes bir şekilde ilerliyor her zmnki gibi .

final tadında bir bölümdü. kim geçen bölüm vınlar sandım bu bölüm ayrıldı. teori kasanlar için pek tatmin edici olmamıştır ama çok mantıklıydı. kim'in de hayatından çıkması ile jimmy mcgill'in geçmişine ait hiç bir şeyi kalmadı ve saul goodman tam anlamıyla doğmuş oldu.

6.Sezon 8.Bölümü yeni bitirdim. Baştan aşağı mükemmel bir bölümdü. Better Call Saul ve Breaking Bad ikilemesinin en iyi bölümleri arasında başı oynayacak kadar kaliteliydi bence.
Walt'un üretim yaptığı, Çamaşırhanenin altındaki meth laboratuvarının dibinde Lalo Salamanca ve Howard Hamlin'in cesetlerinin olması detayı... Bölüm bittikten sonra uzun uzun boş ekrana baktım dakikalarca. Harika bir ayrıntı... Breaking Bad'i bir gün en baştan izlersem, laboratuvar sahnelerine çok başka bir gözle bakacağım.

Vince Gilligan resmen düğüm düğüm örüyor Breaking Bad evreninin bütün senaryosunu... Her bir karede ayrı bir mükemmel detay mevcut.

s6e10 da walt ve jesse'yi göreceğiz sanırım.

Kim ve Jimmy ayrılığı beklediğimden daha çabuk oldu. Muhtemelen final sahnesiyle bir zaman atlaması oldu ve Jimmy'nin BB zamanındaki Saul personasına tam bir geçiş sağlandı. Ağabeyi Howard'ın ölmesi ve sevdiği kadın Kim'in hayatından çıkması sonrası Jimmy özünde zaten düzenbaz biriyken şimdi tamamen öyle birine dönüşmüş oldu. Ben tabiki Kim karakterinin tamamen diziden çıktığını sanmıyorum. Muhtemelen Jimmy'nin BB sonrasındaki Gene Takovic yaşantısında karşısına çıkabilir. Bundan sonra en çok merak ettiğim kısım Gene Takovic'e ne olacak kısmı.

Geliyor gelmekte olan
Ama bunların yollarının kesişmesi zaten BB'in başlangıcıydı
Nasıl yer verecekler ki dizide

1658653542563.png

6.Sezon 8.Bölümü yeni bitirdim. Baştan aşağı mükemmel bir bölümdü. Better Call Saul ve Breaking Bad ikilemesinin en iyi bölümleri arasında başı oynayacak kadar kaliteliydi bence.
Walt'un üretim yaptığı, Çamaşırhanenin altındaki meth laboratuvarının dibinde Lalo Salamanca ve Howard Hamlin'in cesetlerinin olması detayı... Bölüm bittikten sonra uzun uzun boş ekrana baktım dakikalarca. Harika bir ayrıntı... Breaking Bad'i bir gün en baştan izlersem, laboratuvar sahnelerine çok başka bir gözle bakacağım.

Vince Gilligan resmen düğüm düğüm örüyor Breaking Bad evreninin bütün senaryosunu... Her bir karede ayrı bir mükemmel detay mevcut.
lab a bir sinek dadanmıştı
çürümüş ceset kokusuna mı geldi acep

Bu arada bitsin BB baştan başlayacağım

Recast yapmışlar yav. Bölüm biterken farkına vardım. Orijinal Jeff olsa çok daha iyi olurmuş. Vince Gilligan mükemmeliyetçiliğine yakışmadı.

Bölüme gelirsek; Saul, Gene Takovic kimliğini güvenceye almış oldu. Post Breaking Bad olduğu için ucu açık, ufaktan gerilimli bir bölümdü. Şahsen beğendim. Finali nasıl bağlayacakları merak konusu.

Geri
Üst Alt