Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evet su son 10 gun tekrar sneijder yetersizligi konusmalari art niyetli .. tamam bu forumda benden cok sneijder elestirisi yapan var mi , ama gozle gorunen sey var , son 2 macta eskisinden iyi ... bana bu paralari verir misin de ,vermem .. ama bugun GS nin en son sorunu sneijder...

fakat GS nin resmi twitter hesabi bu adamlardan daha beter

carole simdiden gecen sezonki asist sayisini gecti (gecen sezon 1 asist) diye tweet mi atilir ?

s
Ben burda baska seyden bahsediyorum. Daha vasat durumda olan Selcuk Inan icin neden tek söz edilmiyor? Cevap belli.

Basın yerlileri, taraftar da reaksiyon verip yabancıları kolluyor buna karşı.

İşin kötüsü de kimya bundan dolayı da oturmuyor.

Basına had bildirip daha başından göreviniz kötü olanı eleştirmek, iyiye de hakkını vermek diye ayar çekecek yönetim lazım.

Fenerbahçe'de çok mu iyi arkadaşlıklar var. Yerli-yabancı kavgası haberleri 1 tane çıkıyor mu?

Hizipçilik olayı her takımda vardır ama bizde olanın 100 katını resmediyorlar. Biz de yiyoruz.

Selçuk 3 sezonun 3-4 ayı hariç berbat durumda zaten.

gala@allahkitapwesli 4 dk.
13 haftada 5 asist 1 gol yapmış futbolcu eleştirilir ama 13 haftada 1 gol 0 asist yapmış takımın maestro'su eleştirilmez. :)

puhahaha adamlara bak bir 10 numara, 1 kanat lazımmış belki en etkili bölgemizden bahsediyor adamlar Forvet? Orta Saha? Stoper? Bek?

Basın yerlileri, taraftar da reaksiyon verip yabancıları kolluyor buna karşı.

İşin kötüsü de kimya bundan dolayı da oturmuyor.

Basına had bildirip daha başından göreviniz kötü olanı eleştirmek, iyiye de hakkını vermek diye ayar çekecek yönetim lazım.

Fenerbahçe'de çok mu iyi arkadaşlıklar var. Yerli-yabancı kavgası haberleri 1 tane çıkıyor mu?

Hizipçilik olayı her takımda vardır ama bizde olanın 100 katını resmediyorlar. Biz de yiyoruz.

Selçuk 3 sezonun 3-4 ayı hariç berbat durumda zaten.
s
Reaksiyon olarak yabanci savundugumuz fln yok. Burda millet Cavanda'yi savunuyor mu? 2-3 kisi haric Chedjou savunuluyormu? Donk yine savunulmadi ve bu liste uzar gider.

Net olan birsey var; Taraftar kalite savunuyor. Bu takimin en son sorunu Sneijder'dir. Ama bu farkli tartisma konusu.

Ben burda bunlarin algi operasyonuna düsmeyelim diye yaziyorum. Selcuk icin tek kelime edilmiyor inanilir gibi degil yahu.

Melo örnegi var ortada; Adamlar sürekli kart görmeli diye algi operasyonu yapti, gecen hafta Ahmet Cakar hakli yere Quaresma kart görmeliydi dediginde 'yanlis yapiyorsun, algi yapiyorsun' diye havaya atladilar.

Ayrica Melo son dönem iyi degildi diyorsun, dogrudur, eskisi gibi degildi. Ama hala takimin en son sorunuydu, iste bunu anlamak gerekir.

Önce diger cöpleri temizleyelim, sonra Melo, Sneijder fln yetmiyor, bunlar icine ediyor diyip göndeririz. Bunu anlamak bu kadar zor mu?

Bu takimda hala Yasin Öztekin oynuyor ve her hafta gol caliyor, hala Sabri oynuyor, hala Hakan Balta diye stoper var, Selcuk Inan var..

Bunlar arasinda cidden sorun Melo, Sneijder fln mi? Degil.

Vay vay vay, Derdiyok Sneijder yüzünden kulübede oturuyormus. Sunlarin art niyetine bakin yahu

Al iste buna da uyuzum; Ulan bu insanlar Lucas Ontivero'ya niye bu kadar takilir?

Salih Dursun, Veysel Sari fln gördü bu takim, onca sacma adamlar geldi Tarik Camdal gibi say say bitmez. Lucas Ontivero yine bunlarin arasinda en yeteneklisi ama bu cocukta basin kurbani oldu adeta.

Rok: hepimiz birer hayvaniz.
Abdülkerim: sensin hayvan

??

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Ertem cok buyuk Galatasaray dusmani olmaya basladi. Bu derece degildi yada daha dogrusu yansitmiyordu

Cok sinsi bir herif

Sent from my iPhone using Tapatalk

s
Reaksiyon olarak yabanci savundugumuz fln yok. Burda millet Cavanda'yi savunuyor mu? 2-3 kisi haric Chedjou savunuluyormu? Donk yine savunulmadi ve bu liste uzar gider.

Net olan birsey var; Taraftar kalite savunuyor. Bu takimin en son sorunu Sneijder'dir. Ama bu farkli tartisma konusu.

Ben burda bunlarin algi operasyonuna düsmeyelim diye yaziyorum. Selcuk icin tek kelime edilmiyor inanilir gibi degil yahu.

Melo örnegi var ortada; Adamlar sürekli kart görmeli diye algi operasyonu yapti, gecen hafta Ahmet Cakar hakli yere Quaresma kart görmeliydi dediginde 'yanlis yapiyorsun, algi yapiyorsun' diye havaya atladilar.

Ayrica Melo son dönem iyi degildi diyorsun, dogrudur, eskisi gibi degildi. Ama hala takimin en son sorunuydu, iste bunu anlamak gerekir.

Önce diger cöpleri temizleyelim, sonra Melo, Sneijder fln yetmiyor, bunlar icine ediyor diyip göndeririz. Bunu anlamak bu kadar zor mu?

Bu takimda hala Yasin Öztekin oynuyor ve her hafta gol caliyor, hala Sabri oynuyor, hala Hakan Balta diye stoper var, Selcuk Inan var..

Bunlar arasinda cidden sorun Melo, Sneijder fln mi? Degil.

Var maalesef. Burada da var, ama sosyal medyada daha çok var.

Reaksiyon'dan kastım Selçuk eleştirilmiyor diye, Sneijder'e gelene kadar Selçuk var vs... demek. Bu da bir ayrımcılıktır.

İkisi de berbat demek doğrusudur. İkisi birden gidip daha iyisi bulunmalı ve getirilmelidir veyahut varsa bir sorunları bir şekilde çözülmeli. Bu halleri ile oynatılarak zarar gören biz oluyoruz ve paraları cukkalayanlar da onlar.

Asist yaptı ama Sneijder'i bugün de beğenmedim. Beklediğim bu değil ondan. Ama Selçuk'a göre 2 haftadır bir tık iyi.

Muslera hariç 30 üstü herkesi göndersek itiraz etmem yalan yok. Yanlarında da Cavanda tabi.

Ahmet Çakar'ın dediği gibi pişmaniye gibi takımız. Selçuk, Jong, Sneijder, Podolski, Carole, Sabri, Yasin, Bruma, Balta. İçlerinde Jong kısmen(ki o bile Atiba'nın, Topal'ın yarısı kadardır) top kapabiliyor. Rakipten top alabilecek 1.5 adam var takımda. Serdar ve Jong. Böyle takım mı olur?

hakanla paralel dusunuyorum , sadece o biraz daha takintili ve fikrinde sabit .. yerlinin de iyisi olur , o kadar da bizdekiler kotu denk geldi diye yabanci iyidir ahlaklidir ama yerlilerin hepsi karaktersizdir durumu soylenemez

serdar da yerli , necati de yerliydi , eren de yerli , tolga da yerli ... evet hizipci sabri selcuk gibiler antipatik ama bu isin yerlisi yabancisi yok .

ontivero ya gelince , herkesin dalga gecmesi normal , cunku madem aldin oynat sustur milleti , donk u aliyorsun 2,5 milyon euroya beklesen serbest kalacak (hos serbest kalsa da almaman lazim da) ... cavandayi aliyorsun , adam donemiyor bile ,bir de para veriyorsun fazladan , hayrovici aliyorsun kacip gidiyor , gross u aliyorsun imza eksik diye kaciriyorsun

yonetimsel sacmaliklar o kadar cok ki , oyuncunun yerlisi yabancisi ne cikarsa bahtimiza durumu var , zar atiyoruz resmen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt