Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben taraftarım kardeşim yıldız oyuncu istiyorum izlediğim futboldan keyif almak istiyorum para yoksa bulun ne diye ordasınız mali yapı beni ilgilendirmiyor ne de olsa başkanı ben seçmiyorum liseliler düşünsün

Galatasaray'da transfer bitmez en az 2 oyuncu daha alcaz diyen adam simdi paramız yok diyor ilginç

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aysal buna karşı açıklama yapmalı. Kanıtlarla belgelerle. Sokak ağzıyla saldırıyor Nazif.

Hep "taraftar bize güvensin" diyolar ama taraftar bunlara niye güvensin ki

Resmen ağlıyo
Şu an resmen rezalet bi yayın oluyo
Koskoca Galatasaray yöneticisi şu an tvlerde dileniyo
Allahım bugünleride mi görücektik
Feda'dan beter konuma soktu şu an herif bizi

TapaTalK

her gelire aysal el koydurmuş. Dursun cebinden veriyor.

Bu filmin sonunda neler olacağını hepimiz biliyoruz. Hasılatta olmuyor. Ohhh Dursun veriyor hep

Nasıl oluyor bu iş ? Dursun Özbek'te 120 milyon Tl ne arar hic zannetmiyorum

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Levent embesilinin orada durduğu her dakika kulübümüze yapılan bir hakarettir şu dakika itibariyle. Kendini nimetten sayması yok mu birde gitse daha mutlu bir hayatı olurmuş, Galatasaray'ın sana ihtiyacı mı var sanki siktir git gerizekalı herif sakat oyuncu bulma dedektörü seni

Ayy icim daraldı
13940cc6634b872e37dd126e08888a1c.jpg

Locaları kırdıran Adan Polat değil mi ya , bu Levent ne hain adammış

owww. Dursun 120 milyon tl verdi kulübe. 200 alır :D :asd22:

120 milyon tl verdiyse nereye gitti bu para şerefsiz köpek.

Biz mali yapı falan bilmeyiz

Otobana çıkın para bulun bize topçu alın yıldız alın çilek alın tüm arkadaşlarımın takımları transfer yapıyor alla alla

Transfer konusunda epic fail konusuyor, neymis Aysal'in aldigi adamlari gondermek icin ugrasiyorlarmis hala. La senin suanki takimini sirtlayan hala Muslera, Sneijder ve Bruma. Bu adamlari hangi yonetim aldi? Bunlari cikart takimdan adim kadar eminim ki kume dusmemeye oynayan bir Galatasaray olurdu. Aksini soyleyen var mi? Senin hangi transferin 1.5 yilda takima buyuk katki yapmistir? Yuru git be.

lan o gelirlerin çoğu adnan polat zamanından beri temlikli adi yalancılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt