Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gs'li akil insanlar Dursun'u övüyormuş.

Lan Dursunu öven adam nasıl akil insan olur.

Örnek şekil @Sarper.

Karşim haksızlık etmişim sana yaw.

Midem kaldırmıyor daha fazla. Körler sağırlar birbirini ağırlar. Biri çıkmış maaş azalttık diyor biri çıkmış Galatasaraylı yaşlılar çok mutlu diyor benim de tek derdim beleş çay, tavuk pilav olsa ben de mutlu olurum. İzlemeyin bu yalancı yalamaları.

Nike olayı Kap ta açıklanmıştı zamanında. 10 yıllık anlaşmanın 8 yılı kaldığında anlaşma 2 yıl daha uzatıldı. Daha fazla tutar ile Fazla olan bedel tutar iskonto edilerek nakde dönüldü. Gayette mantıklı bir işlemdi. Üstrlik ilk Nike anlaşmasını Polat yapmıştı.

Grosskreutz kötü oyuncu değil yalnız, o malum rezalet yaşanmasaydı şuan 1. sağ bekimiz Grosskreutz olurdu

Dortmundla +100 maç çıkmış adam Sabriden kötü olamaz

haklisin da ama yinede bu transferi son güne birakan yönetim di

edit: ona bakarsak bence Sigthorsson da o kadar kötü oyuncu degil ama yinede yönetimin sucu var

Bu yonetim ile bu takim sampiyon olursa, Spor Toto Ligine kilit vurulsun. :)

Bu Rasim de büyük şerefsiz.
Hem de nasıl! Çoğunluk trol olarak görüyor da bu herifi dahi Galatasaraylı olarak gören bir azınlık kitle var. Bu herif Galatasaraylı ise ben değilim çok net. Rasim'in tek bir takımı vardır o da tayyipspor'dur.

Like'laya Like'laya geriden geliyorum. Sonunda Levent'e küfür basacakmisim gibi bir his olustu icimde.

Levent Nazifoğlu: "Riva projesi sonrası takım tamamen yenilenecek. 2018'den sonra bizi kimse tutamaz."

xd

Son gun Melo yu sattilar yerine kimseyi almadilar. Bu sezon basi da 3 ay Diarra dediler son gun emekli olan de Jong u aldilar. 1 yilda on libero bulamayan bir yonetim. Iyi yoldayiz (!)

resmen set up var.saray tarafından tetikçilik yapsın diye bu gece ekrana çıkarılmış belli.

Uğur Karakullukçu@ukarakullukcu
Aysal'ın sportif günahlarını o günlerde dahi anlattım ama Nazifoğlu ve bu yönetim doğruları yaptı mı ki bunları dile getirebiliyor? Komedi.
Futbolculara cayır cayır kontrat ver, maaş bütçesini bir kuruş kısma, 'Feda yok' diye kafa yap, sonra FFP duyarı kas.. Siz de günahkarsınız.
Son olarak, illa konuşacaksan sen Galatasaray yöneticisisin. Açıklamanı yaparsın, çekilirsin... İçeriği geçtim, şeklen dahi 20 metre ofsayt.

Rasim Ozan Kütahyalinin tek vasifi sportif anlamda eski bir Galatasaray baskaninin suc ortagi olmasidir. Bunun disinda bir statüsü yok.

hangi viskiden içiyor acaba bu mezarcılar ? ucuza kaçıp jb filandır kesin

2018 de yeni Galatasaray geliyor xd

2023 style

Süper güc Galatasaray 2018 xd

*taptap*

Levent'in yanında gs basın sözcüsü yazıyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt