Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rasim Ozan: "00:15'te bjk'nin golcüsünü açıklıyorum."

Bomba gelecek gibi :red:

Adamlar ciddi ciddi Balta cok iyi dedi lan..

Her mac kafa golü yediren adam.

Bunlar bizimle harbi billur geciyor. Vodafone arenada daha ilk yarida fark atıyorduk stoperlerimizin salakligi yuzunden 2-2 bitti. Tiner bu kadar ucuz olmamali

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Ertem falan yine ucmaya basladi ya hafta sonu Fener kesin yener bu Besiktasi, sonra bunlar da göt olur.

Biz de koyduk mu yine sirazeleri kayar ayni 2015 de sampiyonlugu verdikleri gibi yine süzülürler.

Hakan balta en son karpaty lviv macinda sol bek oynadi herhalde bunlarin kafa harbi iyi degil

Bunlar neyin kafasını yasiyor lig karmasini yener falan.Sırf fenevden Kjaer,Topal ve Sow'u verseler bize 10 puan farkla sampiyon oluruz

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yine tiner kafasını yaşamaya başladılar hayırlı olsun :asd:

6-0 yetmemiş barca real diyolar :D

Allah kimseye beşiktaş görmemişliğini vermesin en son böyle tiner kafasını yaşadıklarında vodafonda rezil etmiştik

TapaTalK

9972905348.jpg
Beğendiğim ve gitmesine çok üzüldüğüm bir oyuncu lakin o kolajda işi yok. Drogba'nın işi yok denilen yere Keita'yı koymak biraz garip olmuş. Drogba en azından Real Madrid'e efsane bir gol attı Realli Juveli gruptan çıkardı vs... Fb ve Bjk'ye attığı golleri saymıyorum. Keita maalesef hiçbir şey yapamadan gönderildi.

Beğendiğim ve gitmesine çok üzüldüğüm bir oyuncu lakin o kolajda işi yok. Drogba'nın işi yok denilen yere Keita'yı koymak biraz garip olmuş. Drogba en azından Real Madrid'e efsane bir gol attı Realli Juveli gruptan çıkardı vs... Fb ve Bjk'ye attığı golleri saymıyorum. Keita maalesef hiçbir şey yapamadan gönderildi.

teessufle karsiladigim 1 mesaj reis.. KEITA, pozisyonu icin GS tarihinin en dominant adamlarindandir sahsi kanaatimce

Hagi ve Metin Oktay'ın olduğu bir listeye herhangi bir üçüncü kişi koyamazsınız.

Allah tan hakan şükürün heykelini filan yapmamışlar yoksa yıkmak gibi bir salaklık mutlaka yaşanırdı

Napiyor bunlar iyice sapittilar, konu futbol degil Trump :red:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt