Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.900
- 20.657
- 2.333
Prekazi koyabilirlerdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Beğendiğim ve gitmesine çok üzüldüğüm bir oyuncu lakin o kolajda işi yok. Drogba'nın işi yok denilen yere Keita'yı koymak biraz garip olmuş. Drogba en azından Real Madrid'e efsane bir gol attı Realli Juveli gruptan çıkardı vs... Fb ve Bjk'ye attığı golleri saymıyorum. Keita maalesef hiçbir şey yapamadan gönderildi.
Eski bi bjk li forveti söyleyecek büyük ihtimalle Amokachi. Gibi meselaRasim Ozan: "00:15'te bjk'nin golcüsünü açıklıyorum."
Bomba gelecek gibi :red:
Beğendiğim ve gitmesine çok üzüldüğüm bir oyuncu lakin o kolajda işi yok. Drogba'nın işi yok denilen yere Keita'yı koymak biraz garip olmuş. Drogba en azından Real Madrid'e efsane bir gol attı Realli Juveli gruptan çıkardı vs... Fb ve Bjk'ye attığı golleri saymıyorum. Keita maalesef hiçbir şey yapamadan gönderildi.
Drogba ne yapmış ta koymuşlar. Hakan Şükür Bülent var başkaları var Drogba ilk 10 bile zor girer.GS tarihine kazinmis 3 ismi koydular , metin oktay , hagi ve drogba
Tanju 10 tane Drogba katkısı vermiştir.ama konabilecek bu ayarda baska isim yok ki , belki tanju