Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu adam zaten yönetim kurulunda degildi yaglı surat caldıkları parayı sakallı kardesiyle beraber götürüyorlar

yaw adami biraz konusturun, konusmalara 10% katkisi vardir belki su an

boğazımdan bir lira geçtiyse çocuklarımın boğazında kalsın dedi adam az önce. iftira atmamak lazım daha. ha komisyoncu çok bu kulüpte, her transferde para yiyenler var, nazifoğluda biliyordur bunları ama belliki bu adamı güzel kandırmışlar. iyi kullandırdı kendini.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben de diyorum kalsin, colugundan cocugundan ciksin. Cok eminim ki bu hain serefsiz sülalesine yetecek parayi bu dönem kaldirdi. Hain oglu hain. Zehir zikkim olsun o lokmalar sana da ailene de!

ea1932954fa63b369b2161a2ddd55aa4.png

dursuna ana avrat küfür edip, sonra önünde el pence durup, sucuk yiyen bu sucu degil mi ?

dursuna ana avrat küfür edip, sonra önünde el pence durup, sucuk yiyen bu sucu degil mi ?
Rasim'in taraftar gruplarını da bağlıyorlar o yiyici kan emici bir takım grup dedi

Bu da doğru. uA bunca rezilliğe rağmen göstermelik yazı yazıyor, Levent Nazifoğlu'na da kendilerine laf ettiği için böyle diyorlar

Bu uA kendi itibarını,menfaatlerini Galatasaray menfaatleri önüne koyan hain bir oluşumdur benim gözümde

Galatasaray liseci kan emicilerden ve bu satılık taraftar oluşumundan kurtulmalıdır

Son düzenleme:
Rasim'in taraftar gruplarını da bağlıyorlar o yiyici kan emici bir takım grup dedi

Bu da doğru. uA bunca rezilliğe rağmen göstermelik yazı yazıyor, Levent Nazifoğlu'na da kendilerine laf ettiği için böyle diyorlar

Bu uA kendi itibarını Galatasaray menfaatleri önüne koyan hain bir oluşumdur benim gözümde

Galatasaray liseci kan emicilerden ve bu satılık taraftar oluşumundan kurtulmalıdır

O vakit ismini sucukcu diye degistirelim

Sorun Levent Nazifoglu felan degil, sorun dursun familyasi. Bir yönetimin aldigi kararlari, bir yöneticinin cikip savunmasi, yada kendisini hedef tahtasina koymasi normaldir. Ancak bu Dursun cok karaktersiz, ve bunu yapanlari harciyor, üzerine zerre sorumluluk almadan.

Bence olay ortada. Özbek familyasi yönetiyor kulünü. Dursun Riva ile felan ugrasiyor, Mehmet Özbek kardesi de futbolu yönetiyor.

Sneijder Tudor problemi yokmus iste

:red: :red: :red: :red: :red:

Ahmet Cakar hakli... özer Saracoglu twiti de bunu teyyit ediyor. Asiri derecede rahatsizlar, böyle konularin ulu orta konusulmasindan. Sürekli olan rezaletlerin, kulüp icinde kalmasinin mücadelesini veriyorlar.

Iki yönetici mücadele ediyordu, kulüpte yapilan yolsuzluklari arastirmak icin, eski yönetimdeki dostlarini korumak adina, direk kellesini aldi dursun özbek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt