Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nazifoğlu: "G.Saray, Riva'nın satışından gelen parayla bir banka kredisi kapattı. Baktım yeni kredi çekilmiş. Burada Ali Cengiz oyunu var!

Programı izlemiyorum. İzlemem de. Sneijder oraya konuk olsa izlemem sneijderden soğurum.
Alper Altun un paylaşımlarından takip ediyorum. Bu Levent nazifoğlu adam değil! Bu kadar skandal şeyler olduysa niye göz yumdun ve destek çıktın. yönetimden gidince açıklayacaksan açıklama. Bu açıklamalar karakterli bir insanın yapacağı türden açıklamalar değil.

Bu arada emeğine sağlık Alper.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

o programa çıkarsan her dediğin lafı böyle manipüle ederler salak levent. delirtti gece gece yaa.

hee bu arada izyonsuzun önde gidenisin. batan bi klüp falan olduğuna inanmıyorum. net!

Mehmet Özbek'in hatalı anlaşması varmış Riekerink meselesinde.A takımdan giderse alt yapıya 300.000 € maaş alacak şekilde sözleşme yaptırmış.2 milyona yakın ödeme yapacakmışız Levent'in dediğine göre.

bi actim para hesabini yapiyorlar. kodugumun bejekeliler. Tutusmuslar

Bence bu başlık kapatılsın bunlar üzerine konuşulacak dedikleri dikkate alınacak insanlar değiller. Biz başarılı olmayalım diye her şeyi yaparlar aldığımız galibiyetten sonra para konuşmaları çok normal çünkü dertleri başarısız olmamız, kaos yaratmak neden bunlara hizmet edelim? Bu ciddi bir öneridir. Var mıdır forumda böyle bir başlığa ihtiyacı olan kimin varsa gerekçeleri ile izah etsin?

galatasarayın mali ceza almaları için resmen bir algı operasyonu var şu anda beyaz tv de. gerçkten twitterda bunlara sosyal medya da tepki gösterilmeli.

Galatasaray galip gelince maliyet hesabına başladılar.
Emrah reyiz gerçekten kapatsak ne olur yani en fazla 3 yorum eksik olur forumdan onu biz başka şekilde telafi ederiz. Bu adamlar düşük iqlu ama maalesef bunların algısına bile düşecek kadar zayıf arkadaşlar olabiliyor geçen sezon takım öyle veya böyle devam ederken Riekerink'i beden hocası diye küçümseyerek bunu manipüle ettiler, bugün de başka dertleri var biz de olanak sağlıyoruz gerçekten rahatsızlık verici ne dersin?

Kac aydir bir defa bile izlemedim bunlari, izleme niyetim de yok. Bu arada Levent cok büyük ve adi bir serefsizsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt