Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu programi Galatasaray kazandiginda eger besiktas ve kibirbahce kaybederse izliyorum
Size tavsiyem, bu durumlarin disinda izlemeyin.

Bu programi Galatasaray kazandiginda eger besiktas ve kibirbahce kaybederse izliyorum
Size tavsiyem, bu durumlarin disinda izlemeyin.

Ben de öyle yapıyordum sonra komple bıraktım, nasıl beceriyorlar bilmiyorum ama biz kazanıp rakipler kaybetse bile bir şekilde Galatasaray'a giydiriyorlar.

Sinan Engin(00.27)
-Bugün hakemden hiç bir Kasımpaşalı memnun değildir. Hoca memnun değildir. Sorsunlar bakalım. 1 kişi memnunum desin bir daha Tv'ye çıkmam.

Ertem Şener(00.28)

-Hocaya sormuşlar. "Hakem konusunda bir sorun yok" demiş.

----------------------

Sinan Engin: Medel, Fernando'dan iyi. İnter'de oynamış. Medel iyi.
Hakem gayet iyi maç yönetti dedi maç sonu.
Bunlar program harici de goygoy yapıyor herhalde röportajları izlemek yerine

GSCimbom Mobile App

Sinan ve ertem in olduğu program izlemiyordur zaten çok.
İkisi de futbola çok uzak isimler.
Diğerleri de aynı ama en azından eğlendiriyor herifler.

GSCimbom Mobile App

Sırf bu sene Sinan mandasının g.t olduğunu izlemek için şampiyon olmamız lazım.

Alnitak Alnilam Mintaka

mal sinan 2014-2015 sezonunda da tinerciler 10 puan farkla şampiyon olur diyordu sene sonu 10 puan farkı kendileri yedi!!

Acil açın komedi şeyler dönüyor, kodumun salakları kadroları karşılaştırıyorlar, ertem ne dese beğenirsin talisca mı fernando mu. Ulan aynı mevkinin adamlarımıda karşılaştırıyorsun

Ahmet çakar fena laf koyuyor sinanla erteme, almışsınız kanalı cumartesi günleri bjk tv ye çeviriyorsunuz dedi hayret ettim valla

Twitter'dan okuduklarıma göre Sinan Engin, bjk ilk 5'e girer EPL'de demiş. Geçen gün cahillikleriyle ilgili bir yorum yazmıştım, tam da o yorumu kanıtlar bir cevap olmuş. Bjk'yi bırak Süper Lig karması EPL'de ilk 10'a giremez, mümkün değil

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Türk futbolunda bu kadar cahil ve dünya futbolundan bi haber, futbol bilgileri sadece 3 büyüklerden ibaret olan adamların gündem belirleyici olması cidden rezalet ötesi bir durum. İşin ilginç yanı sadecd bunlar değil, futbolu yönetenler de ayni durumda.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

DJ9d0OWXkAAgUQD

:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt