Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ve Gol ve Derin Futbol | Beyaz TV

Ahmet Çakar'ın bağladığı fenerlisi kendisine zamanında şerefsiz köpek ahmet çakar demiş, şimdi çıktı ortaya, morardı... ahahahaha :D :D :D

Allahın amigosunu çıkarırsan boyle olur.. Geçiniz.

Çıkan adamın bi twitter hesabını görün ne kadar TARAFSIZ olduğuna karar verin :D

o fanatik şerefsize böyle arka çikarsan görürsün böyle ebeninkini ahmet çakar. birde arasin beni özür dilesin sevmedim bu işi diyor:D o dallama 12 numarada yaziyor lan. neyine itimat edicen bu azizin kuçu kuçusuna.

Noldu ahmet bey? Adam sanada giydirmis en saglamindan ! Herif fenerli, amaci Galatasaraya laf yetistirmek, kostek olmak..

Ahmet çakar manipulede manipule diyorsun.. Bu hakan hirbosu seni manipule ediyor haberin yok..

Senin acini biliyoruz ahmet bey, davayi kaybettin bize karsi aci cekiyorsun, oyleki sana saydiran adama bile birsey olmaz dedin.. dansoz gibi adamsin.. bir soyle bir boyle..

zamanında gs hissesi aldım falan dedi bence sallama 100 milyar borcum var vs dio

elinde patladı Çakar'ın.:):) oysa ne hayalleri vardı :)

Ahmet çakar bildiğiniz g.. Oldu :) o beyefendi adam (!) zamanında kalayı basmış ahmet çakara,sizin bağlayacagımız adam zaten bundan karaktersiz olamazdı,ayrıca sinan engin tam bir sahtekar,günahkar,aşağılık herifin teki,kendisini herzamanki gibi belli etti.

Heyyyyyyyyy beee!

Çıktık açık alınla, on yılda her savaştan. On yılda onbeş milyon genç yaratık her yaştan.

Bin atlı çocuklar gibi şendik bin atlı o gün dev gibi bir orduyu yendik...

Tuna nehri akmam diyor, etrafımı yıkmam diyor....

Allah allaaaaah!!!

Kim getirdi bunları gaza ya? :2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1:

Gerzekler... Ekrana çıkan adamın ne olduğunu bilmeden konuşmasına izin verirsen böyle olur.. Yarın öbür gün ne kadar it uğursuz varsa bağlanır.. Ondan sonra da yukselen kanal... Hadi ordan...

Twitterı olan biri sorsun ne ertem şenere ne diye çıkarıyosunuz ne idüğü belirsiz adamları programınıza, yerle bir ediyosunuz o yükselişte olduğunu soylediğiniz kanalınızı dese çok iyi olur :)

olay nedir? :asd:

Gerzekler... Ekrana çıkan adamın ne olduğunu bilmeden konuşmasına izin verirsen böyle olur.. Yarın öbür gün ne kadar it uğursuz varsa bağlanır.. Ondan sonra da yukselen kanal... Hadi ordan...

Aynen renkdas, birde tutturmuslar adama "respectable birisi" (saygin birisi) diyorlar, ulan bu kadar yildir Fransada yasiyorum, "resectable" kelimesinin bu denli tecavuze ugradigini ilk defa goruyorum, bu adamin neresi respectable, bildigin amigo herif.

Çakar, bize kaybettiği davanın acısını çıkartmak için yakaladığı ilk fırsatı kullandı ama elinde patladı:)

beyaz futbol ismini beyaz borsa olarak değiştirir yakında.fb ye koymadığımız bir borsa vardı onda da koymuşuz:D

bu Ahmetin dedikleri doğru mu? eğer doğruysa başımıza iş açar mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt