Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ve Gol ve Derin Futbol | Beyaz TV

Ahmet Çakar bu gece açık açık şunu dedi;

Aziz Yıldırım kaç yıl yatar, çıkar mı bilmem ama bir daha bir stadın bile yanından geçemeyecek, eğer Aziz Yıldırım tekrar spora dönerse ben de bilmem ne çocuğuyum.

Aynen böyle dedi :)

Aziz Yıldırım kaç yıl yatar, çıkar mı bilmem ama bir daha bir stadın bile yanından geçemeyecek, eğer Aziz Yıldırım tekrar spora dönerse ben de bilmem ne çocuğuyum.

bu gece fenere pis bindirdiler... dügüm cözüldü ... artik yok fener düsmez fln laflar bitti sanirsam :) Aziz de bundan sonra hic bir seyini düzleyemez... mecnun yakti adami :D

Yuhhh çok iddialı be. :asd:

adnan aybaba:aziz yıldırımı maymun ettiniz be

:D:D:D:D:D adnan coştu. vay azize yalakası vay:asd:

Sunu dediginin yildiz.tv'deki saatini soylermisin tam olarak kacta dedi izlemek istiyorum :D

:asd:

Telegole sardim suan bakamiyorum.

Baransu felan baglanmisti

İbrahim Seten bağlanabilir birazdan twitter'da öyle bir şeyler yazdı :D

Sunu dediginin yildiz.tv'deki saatini soylermisin tam olarak kacta dedi izlemek istiyorum :D

Geçen haftanın programıydı valla hiç hatırlamıyorum ki ne zamana doğruydu. hatırlayan varsa koysun da neşemizi bulalım :D

Omer Cavusoglu gelcekmis yarin Beyaz TV'ye.

Bu Selcuk Yula gerizekali.

Intihar etmek isteyen kimdi bilen varmi???

9fa5609f4c9b402c93e10fe2c8018374e928fe742f6134db4a61de28595a16f583018d4aca61fb49bff7105e48b96b853409da257b14d8b9f43cd8cdd40aa9e235395f7fc5cfbe679aa826251bf2784c09efac37b75678ed354b7dd29bc315662

Omer Cavusoglu gelicekse bakilmaz..

Ömer Çavuşoğlu, Ahmet Çakar'a diyor ki, hem çocuğunun eski dadısından hem de kayın pederinden biliyorum hasta Galatasaray'lısın sen.

Ahmet Çakar da diyor ki, dadıya falan açık vermem ben.

Muhabbet çok acayip darbelerden, İtalyan ve Amerikan mafyalarından falan bahsettiler, şimdi Ahmet Çakar, eski Galatasaray-Fener maçları anılarına geçti.

Bakilmaz dedim ama acikcasi baktim, cokta guldum.. ROK tam firlama yaaa .. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt