Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ve Gol ve Derin Futbol | Beyaz TV

yolda görsem küfrederim ahmet çakar ve ümit özat

Ümit cocugum olsa, cebine esrar koyup polise ihbar ederim.

Ynt: Ve Gol ve Derin Futbol | Beyaz TV

Yahu birakin konuşsunlar. İtle köpekle muhattap olmaya dəyməz.

Bize Her Sevdadan Geriyə Kalan Sadece GALATASARAY!!!

Kaya Çilingiroğlu cidden çok ağır konuştu kendi programında. Ahmet Çakar'ı öldürdü resmen. Süper koydu :lol::lol:

Ümit Özat eğer bu şekilde alaycı üslubuna devam ederse başına çok işler gelir..

Ahmet Çakar'ı 1 Milyon TL iyi acıtmış :) takipteyiz 1 Milyon TL'sini daha almak için..

Sinoş zaten Azize'nin maşası..

doğru demiş bi GSlı olarak..ama ben korkmuyorum fark yiyecek olmamızdan.gayet normal bi sonuç olur.

real madrid neticede.

doğru demiş ona kimsenin itirazı yok.. ama taraftarı galeyana getiren alaycı bir şekilde ısrarla fark yer diye papağan gibi tekrarlamaları

Bir güya spor programında şöyle zatlar var: tapelerde belli olduğu gibi azizenin uşağı sinan engin, bize karşı dava ile 1 milyon ödemek zorunda kalan bir ahmet çakar, kadınlara nasıl davranmasını bile bilmeyen hanzo ümit davala ve bağıran provokatör ve birilerin sayesinde buralara gelen rok.

Bizim taraftar en geç bu Sneijder uçakta olayından sonra bu kanalı izlemeyi bırakacaktı ama halen izleyen ve bu yüzden de tabii ki sinirleyenler oluyor.

Ve oraya bağlanan bizden biri olacaksa bunları söyleyip ve Galatasaray taraftarına seslenip "bu adamları izleyerek prim vermeyin" diyerek kapatmalı

Şu turu geçtikten sonra Fatih Terim çıkıp bir ayar verse o hadsizlere de rahatlasak.

Bir güya spor programında şöyle zatlar var: tapelerde belli olduğu gibi azizenin uşağı sinan engin, bize karşı dava ile 1 milyon ödemek zorunda kalan bir ahmet çakar, kadınlara nasıl davranmasını bile bilmeyen hanzo ümit davala ve bağıran provokatör ve birilerin sayesinde buralara gelen rok.

Bizim taraftar en geç bu Sneijder uçakta olayından sonra bu kanalı izlemeyi bırakacaktı ama halen izleyen ve bu yüzden de tabii ki sinirleyenler oluyor.

Ve oraya bağlanan bizden biri olacaksa bunları söyleyip ve Galatasaray taraftarına seslenip "bu adamları izleyerek prim vermeyin" diyerek kapatmalı

Hocam bi edit yap :) Davala değil özat hanzosu.

ya buradan moderatörlerden,adminlerden bir ricam var.arkadaşlar lütfen rica ediyorum bu beyaz tv de çıkan evrimini tamamlamamış (ki evrime inanmam ama bunlarda var birşey kesin :D ) bu adamlara sövmek yarım saatliğine serbest olsun.hem rahatlamış oluruz hem de milet kendi kendini test eder fantezi dünyaları konusunda.acaba hiç bu zamana kadara akıllarına bu tarz yöntemler gelmişmidir diye bakarlar kendilerine.

gerçi sövsen ne olacak ki oh ohh daha da sövün der bu karakter yoksunları.şaşı özat ankaragücü başındayken bütün stad anasına bacısına sövdüde ne oldu.istifa mı etti sanki,ceketimi alır giderim kimseden de bu küfürü yemem mi dedi? yoo.gene devam etti.bu adam işte bu kadar karakter yoksunu

he ahmet çakar denilen onur yoksunu da birde utanmadan tv ye çıkıp kaybettiğini dava sonrasında bana icra yollayın borcumu ödeyeyim diyebiliyor.bu adam bu kadar onursuz işte.girince tazminat davası bir taraflarına girdiği yerleri paramparça edip kan revan içinde bırakmış öküz gibi böğürmesinden belli oluyor.

Bizim taraftarın Beyaz tv'ye gidip güvenlik görevlisini ağır yaraladığı doğru mu ?. Doğruysa yazıklar olsun.

Bizimkiler Beyaz Tv binasını taşlamış millet haberiniz var mı ?

Bizim taraftarın Beyaz tv'ye gidip güvenlik görevlisini ağır yaraladığı doğru mu ?. Doğruysa yazıklar olsun.

Bence çok iyi olmuştur eğer öyle bir şey varsa. Hatta Ahmet Çakar ve Ümit Özat öldüyse kına bile yakarım. Tek bizmi hümanist olacağız şu Türkiye'de.

bu adamlar tv'ye çıkıp milleti galeyana getiriyor 6222'den dolayı nasıl yargılanmıyorlar ben anlamıyorum arkadaş.bu yasa ne için çıktı.bu kanı bozuk,haram süt emmiş karakter yoksunları neredeyse küfür edecekler,milleti galeyana getirecekler ama yargılanan olmayacak.stada gidip bu şahsiyetsizlere küfür etsek hemen bizi yargılarlar.böyle bir saçmalık var mı ya? içimden nasıl sövmek geldi şimdi bunlara.gerçi sövüyorum ben ama buraya yazma isteğinin önüne geçemiyorum.

Ağır yaraladı medyanın şişirmesi..Tartaklamışlar ve binayı taşlamışlar galiba... Keşke sadece Ümit Özatı dövüp gelselerdi..Hakikaten içimin yağları erirdi..

Dün akşam programa biraz baktım progama aynen önceki geceyi devam ettirdiler. söylemleriyle falan bu program kahve progarmından farksız. zaten ertem şenerin sunduğu bir programda ciddiyet oması beklenebilirmi. ancak bu programa katılanlar içinde medyada ve siyasette çok etkin olan ROK gibi biri varsa eğer o program gündeme girer. yoksa çakar-özat ve şenerin olduğu programı kim takip eder kendi kendilerine yiyip içerler. ümit özat bence ciddiye alınacak bir şahıs değil. tamamen reyting için kendini paralayan, aşırı galatasaray düşmanı, ömer çavuşoğlundan farksız bir adam. şu lafları çavuşoğlu söylese kim ne eder. gülüp geçer herkes o halde özatıda ciddiye almamak lazım. kimdi ümit nedir. boşverin değmez. shalke maçından sonra kapağı yedikleri halde yüzleri bile kızarmayan arsız tipleri seyretmeye değmez. meydana gelen olaylarıda tasvip etmek mümkün değil anack insanların bir damarı var. fener hakkında böyle atıp tutsalarda şimdi adamı ne yaparlardı, bundan çok daha beter olurlardı. varmı böyle fener hakkında atıp tutan olabilirmi tv de böyle bişey.

Ağır yaraladı medyanın şişirmesi..Tartaklamışlar ve binayı taşlamışlar galiba... Keşke sadece Ümit Özatı dövüp gelselerdi..Hakikaten içimin yağları erirdi..

nerden biliyorsun medyanın şişirmesi oldugunu? sende mi vardın dün gece orda yoksa hastaneye mi gittin?

valla kim ne dersin desin en iyisi telegol

hic olmasa fener yalakalari yok

oraya gidiyorsun madem güvenliği niye dövüyorsun gir içeri programı yapanları döv çok saf bir milletiz

O Ümit hıyarı o programdan kovulana kadar tepki devam etsin Galatasaray adını ağzına alırken destur çekmesi gereken adamlar nerden aldılarsa gazı ateş edip duruyolar.O çok delikanlı Ümit bana Allah'tan başka kimse hesap soramaz diyen polat alemdar kılıklı yorumcu müsvettesi dün taraftarlar kanal binasını bastığında nerdeymiş acaba içerdeN çıkıp tarafatarın yüzüne karşıda horozlanabilmiş mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt