Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ve Gol ve Derin Futbol | Beyaz TV

Erteme bak Erteme,nası karıstırıyor ortalıgı,tehdit etmisiz mersinlileri,Allah kahretsin sizi Aziz'in paralı askerleri.

Ahmet Çakar, 2 gündür Fatih hocayı programa bağlatmaya çalışıyor.

bu ümit özat geldiğinden beri iyice tetikçi oldu bunlar izlemiyorum ben sizde izlemeyin

Şükrü Hanedar'a ağır suçlama var şu an.Sözde Mersinli futbolculara niye iyi oynuyorsunuz demiş ne oluyo bu Mersin'e neyi hazmedemiyolar düştükleri kesin zaten.

İZLEMEYİN rahat edin, neden izleyip prim veriyorsunuz.

MIY yöneticisi agir suclama yapiyor bize. Devre arasinda yedek kulübemiz 'simdiye kadar nerdeydiniz, neden oynamadiniz' demis ve üstüne küfür etmis. Beyaz TV de süper algilama organi ile olayi sikeye döndürmeye calisiyorlar..

Sike gibi, tehdit gibi birseymis..

Taraftar baskisi etkilemis hakemi (nedense ikinci yari Ümit ve Hasan'i atti)

MIY yöneticisi agir suclama yapiyor bize. Devre arasinda yedek kulübemiz 'simdiye kadar nerdeydiniz, neden oynamadiniz' demis ve üstüne küfür etmis. Beyaz TV de süper algilama organi ile olayi sikeye döndürmeye calisiyorlar..

Sike gibi, tehdit gibi birseymis..

bende dedim birsey oluyor.. Aziz köpegi Bursa macinda yaptiklarini degil bize karsi görüyoruz.. Engine 11 mac Emreye birsey yapmadi Meloya kac mac meirelese ne uygulamalar... bos ver..

bende dedim birsey oluyor.. Aziz köpegi Bursa macinda yaptiklarini degil bize karsi görüyoruz.. Engine 11 mac Emreye birsey yapmadi Meloya kac mac meirelese ne uygulamalar... bos ver..

Yok bu olay cok öenmli cünkü Beyaz TV bunun üstünde durarak baska yerlere cekmeye calisiyor olayi..

Ahmet Cakar da diyor ki Culio'yu yönlendirmisik devre arasi, ikinci yari ondan oynamamis.

Ahmet Çakar eğer ispatın varsa söyleyeceksin yavşak herif adam ebemize atlıyordu.

bu serefsizleri izlemeyin arkadaslar.. rayting kazandirmayin..

Ahmet Cakar kivirmaya calisiyor ama resmen sike var demek istiyor..

Yahu Allah aşkına bunları izlemeyin diyen arkadaşlar akıl vermesin rahatsız oluyorlarsa konuya girmesinler kimseye sormayacağız heralde ne izleyip izlemeyeceğimizi.

Ya Fenerbahçeyi konuşacaklarına şike konusunda bizi konusuyorlar biri dur demeyecek mi buna artık?

sanki cluio muhteşem oynuyordu

aziz hapisteyken ahmet çakar denen tipsiz ağzına ediyordu fb nin

şimdi topuk sağlığı için fb li oldu heralde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt