Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ve Gol ve Derin Futbol | Beyaz TV

Ahmet Çakar, Rasim'e Galatasaray klanı diyor ama kendisi fb klanı resmen. Özellikle son aylarda Galatasaray'ın en küçük açığını görse günlerce konuşup, iş fb'ye gelince tut yemiş bülbüle dönüyor.

Ahmet cakar 1 milyon tl'nin acisini cikarmaya calisiyor

isin kotusu bunu herkes biliyor kimse iplemiyor onu :D

bakiyorumda soyle ne bir heber sitesi nede bir spor sitesi fener'in Trabzon formasiyla ilgili bir heber yapmadi veya ben goremedim bizim olayden 1 saat uzerinden gecmeden tum onemli heber ve spor siteleri manset artmisti! sovmemek icin kendmi cok zor tutuyorum

Ya sallayın gitsin. Önemsiz bişeyi bir anda zoraki gündem maddesi yapmaya çalıştılar. Fenerliler var gücüyle uğraştı. Ama eninde sonunda ucu kendilerine dokundu. Yine timsah vakasına dönüştü, olay bu yani. Bir kaç kişi yazmış onun dışında yazan yok... Adamlar her olayda eziliyorlar. Böyle ucuz şeylerle akılları sıra saldırıyorlar ama bunda bile olay dönüyor dolaşıyor yine kendilerine bulaşıyor :D

Potuk transferinin bittiğini dün gece burada duydum yalan yok. :) Yarın (bugün) öğle saatlerinde Eskişehir cephesinden açıklama gelecek dediler.

Bu topic üstlerde yer almalı. Beyaz Futbol yorumcularının ve fb'li taraftarların popo oluşunu herkes görsün :lol:

Şampiyonluk kutlaması yapıyorlar, tombalacı konser veriyor...

bunlar niye bunu 1 saattir canli veriyor:o arada meireleside akladilar. ama kötü çocuk melo:sad007:

oooh oh valla Meireles muhteşem insan oldu, Türk örf adetine uyumlu insan oldu vay vay vayy... Zaten 20 dakikadır fb tv yayınını izlettiriyorlar, iyiden iyiye kendileri de fb tv'den farksız olduklarını itiraf ediyorlar zaten..

Zokora :asd:

Bir yildiz la anlasmisiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt