Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ve Gol ve Derin Futbol | Beyaz TV

sinan engin atıp tutuyordu yok dargınım küstüm umite filan diyordu ah ah insanoglu iki yüzlu olmasın

basladi RASIM :asd:

Bu Ümit geri mi döndü. Zaten b.k gibi bir program ara sıra komedi niyetine izliyordum. Ama Ümit geldiyse artık hayatta izlemem. O adamın sinsi suratını görünce televizyonu camdan atasım geliyor!

Ümit dönmüş deyince bende sandım ki... :D Ula dedim ne ara ameliyat oldu hahahaha

Ynt: Ve Gol ve Derin Futbol | Beyaz TV

Bu ümitin teknik adamlık bilgisi ne ki alsınlar.

Yılmaz VURAL bunun yanında Morinho kalır.

CANLI | Beyaz Futbol başladı..

Burda ki adamalr gercekten konu ayirma ve anlama özürlüsü;

Herkesin bildigi gibi Alex'in gittiginden sonra Aziz ayak üst üste atmasini nedenlerden biri olarak göstermisti. Simdi de Kuyt'u Aziz'in yaninda ayak üst üste yakalamislar, ama idman arasi.

Tabi birseye katiliyorum, ortam farkli ve hic alakasi yok. Sonuna kadar katiliyorum ve bu yüzden de yorumcular Aziz'i savunuyor bu konuda.

Ama kimse de sunun altini cizmiyor; Aziz Yildirim o gün Samet ile birlikte ayak üst üste atmasini neden olarak göstererek üstüne insanlari ikna etmek icin örf ve adet'i konu'ya dahil etti. Dedi ki Alex ayak üst üste atmis ve biliyorsunuz bu bizim din örf ve adetimize uymayan birsyedir. Önemli olan bu.

Tamam ortam farkli ama senin o gün örf ve adet'i konu'ya dahil etmen yanlisti yani. Sadece Alex'in tavri yanlisti, ayak üst üste atmasi yanlisti deseydin olur biterdi. Ama sen örf ve adet'i ikna etmek icin kullaniyorsan, bizde cikip bugün deriz ki; Kuyt niye yaninda ayak üst üste oturuyor..

Ayni sekilde simdi Ahmet Cakar Aziz'i savunurak Yolanthe'nin söyledikleri gündeme getirerek büyük bir serefsizlik yapiyor. Alakasi yok ve özel'e giren bi konu.

şerefsiz rok gs şike yapmış diyor yarım saattir malatya maçı için, ulan o maçta araba verilse bile şike değil teşviğe girer o dönem yapmayan yok suç bile değildi.

yalaka olup çıkmış bu da

ahmet cakarin 1milyon tazminatini kim ödemis sorsanlar. adamsa anlatir söyler. satilmis heriflerin ve bir alkolik kendini Galatasarayimizin üstünden prim kazanan bir rok var burda. tam ... programmi.

şerefsiz rok gs şike yapmış diyor yarım saattir malatya maçı için, ulan o maçta araba verilse bile şike değil teşviğe girer o dönem yapmayan yok suç bile değildi.

yalaka olup çıkmış bu da

Padişah hazretlerinden ıcazet almıştır.

yalaka olup çıkmış bu da

Bu yavşak tvde sürekli Galatasaray'dan dem vuruyor. "Ulan sen kimsin ki Galatasaray hakkında ahkam kesiyorsun" diye soran bir allahın kulu yok. Bir de yavşak hazretleri "beni Galatasaraylılar çok seviyor" diyor ama ben hiç sevene denk gelmedim; hatta bulup, getirene 100bin TL vereceğim :D

Evet Nebe suresi 31-40 e geçtik

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

akşam rasim çıksında keyifle izleyek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt