Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmet Çakar: "Galatasaray'da 48 saat içinde bir atom bombası patlayacak." ( BEYAZ FUTBOL)

Yahu adamlar resmen kafayı yemiş. Diyorlar ki, beşiktaş'a ceza verilmemeli yada çok az 1-2 maç ceza verilmeli. Neymiş bu bir operasyon olabilirmiş. Ohh ne ala. O zaman bütün stadlarda taraftarlar sahaya insin sonra da bu bir operasyon diyerek yırtsın.

Onu bunu bilmem de, bu olaylar açıkca hükümetin Çarşı grubuna bir komplosudur. Amaçları zaten Bjk'ye ceza verdirmek.

Puahahahahahahah Rasim'e bak sen

Baskan persembe günü hoca'yi aramis, acmamis, mesaj atmis, dönmemis ve bunun üstüne hoca oyunculara mesaji göstermis ve dönmedigini söylemis mutlu sekilde :D

Ya ne diyelim simdi buna..

Yalanını yesinler rok.Aysal terimi arayacakta Terim teli açmayacak.Birde futbolculara gösterecek bakın baskan arıyor teli acmıyorum diye.Ulan ne yalancı şerefsiz adamsın sen be.

Haha ne güldüm lan :D

'Alow Drogba, Sneijder, Burak bak baskan ariyor acmiyorum, akilli olun' :D

Ünal başkan ne zaman seçim yapıp bazı yöneticileri almadı dışladı o zamandan beri bu medyanın çenesi durmuyor nedense tesadüf mü acaba ?

rok diyor ki"perşembe günü aysal terimi arıyor,beşiktaş maçının primini görüşmek için ama terim telefonu açmıyor.başkan terime mesaj çekiyor,terim cevap vermiyor.hatta floryada başkalarına bakın başkanın telefonlarını açmıyorum diyor.beşiktaş maçı sonrasında da terim hiçbir yöneticinin soyunma odasına gelmemesini istiyor"

rok herzaman çirkef bir adam ama buhün maçtan sonra başkanın kutlama mesajında sadece futbolculardan bahsetmesi de oldukça enteresan.içinde az da olsa gerçeklik payı vardır.yönetimle terim arasındaki sorun derhal çözülmeli.zarar gören galatasaray oluyor çünkü

HahAHAHAHAA Mancinide 15 gun ıcınde İstanbula gelecekmiş.Varya bu kadar rezil bir program olamaz ya.Gülmek için izliyorum zaten.:D

Ahaha cidden bu adamlar icip icip yayin'a cikiyor :D

Ertem diyorki, Mancini 15 güne Istanbul'a geliyor, nedenini bilmiyorum ama hadi ciksin da biri yalanlasin' diyor

Lan kim cikip yalanlayacak peki :D

Hahaha valla komedi su an :D :D

Fatih Terim = 10*Mancini

Mancini antrenör falan değil.

Ben ciddi ciddi yönetimde ve floryada köstebeklerin olduğunu düşünüyorum. Bu köstebekler sürekli tvlere servis ediyor. Hocanın kuyusunu yavaş yavaş kazıyorlar.

ben rasim kadar haysiyetsiz bir adam görmedim. bu adamın isminin kamuoyunda ister istemez G.Saraylılık gibi kutsal bir kimlikle yanyana geliyor olması beni son derece rahatsız ediyor. yok mu şu adama haddini bildirecek bir adam arkadaş?? başkan da gidiyor bunun programına katılıyor anlamak mümkün değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt