Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmet Çakar'ın kadın hocalar hakkında dediklerine katılıyorum (Duygu'dan bahsetmiyor).

Erkekler bayanların soyunma odasına hoca olarak girebiliyorsa, Bayanlarda pek ala aynısını yapabilirler. Yıkılması lazım bu duvarların.

Rezalet ya. Bir bayan olsam arar ağzıma geleni söylerdim. Resmen küçültüyorlar kadınları cahil herifler

Ben bunu bir cok kez yazdim forumda. Türkiye de futbolun icinde bulunan kisiler (yöneten oynayanlar, farketmez) hem egitimsiz, hem geri zekali. Global ve modern düsünmek nedir bilmiyorlar. Bu yüzden iste bu duruma geliyoruz, ayrimcilik oluyor (su an yapildigi gibi), irkcilik oluyor, dün oldugu gibi olaylar oluyor. Ahmet Cakar i bu konu da sonuna kadar savunurum. Birde cikip demiyorlarmi, futbolu futbolun icinden gelenler yönetsin. Bunu ancak bi beyinsiz diyebilir zaten.

Mesela yabancilar türkler icin poor educated diyip geciyor, bunlarin Avrupa birliginde isi yok diyor. Acaba neden, bu olaylar yüzünden.

Her anlamda geriden geliyoruz iste ülke olarak.

Abi soyunma odasında nasıl geziyor bu futbolcular saçma sapan şeyler söylüyorlar yahu :D

Hocanın yönetim ile sorunlarının olduğu bilgisini almak çok büyük başarı gerçekten, büyük habercilik. Sallayın da sallayın. Ya tutarsa..

Ertem'in dün dediklerini unutamiyorum :D

Mancini Istanbul'a geliyor 15 gün icinde diyor, ama kim icin demedi. Sonrada hadi ciksinda yalanlasinlar diyor :D Ulan kim yalanyacak peki :D

Ya bunlar cidden icip icip cikiyor sanki.

Yarın hoca gidiyormuş bunlara göre.. Gitmez ise büyük goygoy olur :D Tır volume 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt