Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çakar Fatih Terim'in her tarafını öpüyormuş :D Ne içtiler bunlar ya :D

Dünya futbolunda tarih değiştiren bir elin parmakları kadar oyuncudan birisidir Beckenbauer , Drogba için dediği eleştirilir o ayrı ama adama karton imparator demek neyin nesi acaba ,

Beckenbauer karton imparatore ise ......

Ya kim bilir ne manada söylemis Beckenbauer.Bu salaklar abartmada bir numara.Futbolda Beckenbauer konustumu akan sular durur.

"Bunu sahada yapmasi gerek degil, soyunma odasinda yapabilir. Yaptigi artistlik. Bunu hayatimda görmedim. Bu terbiyesizlik dir, teknik direktörün moralini sarsiyor. Kendisini böyle öne koymaya gerek yok, inanilir gibi degil."

Bunu söyledi (bu arada Cakar tabii agir sacmaladi).

rasimi çok eziyorlar.

kendisi fanatin Galatasaray'lı ama kendnii rezil ediyor. aklı basında birini almazlar zaten oraya fantastik 4'lü detected.

"Bunu sahada yapmasi gerek degil, soyunma odasinda yapabilir. Yaptigi artistlik. Bunu hayatimda görmedim. Bu terbiyesizlik dir, teknik direktörün moralini sarsiyor. Kendisini böyle öne koymaya gerek yok, inanilir gibi degil."

Bunu söyledi (bu arada Cakar tabii agir sacmaladi).

Pek huyum degil ama Beckenbauer top yuvarlak degil dörtgen dese inanirim:)Adam Futbolun profesörü.Bir bildigi vardir.Bos yere konusucak adam degil Beckenbauer.

Rok yüzyılın provokatörü.. Ahmet çakar bülent tulun u düzgünce eleştiriyor, Rok dönüyor sen adam değil demedin mi diyor :D Halbuki Çakar ağzından çıkmadı öyle bir şey.. Ben bu kadar eğitimli provokatör görmedim :D

Rok yüzyılın provokatörü.. Ahmet çakar bülent tulun u düzgünce eleştiriyor, Rok dönüyor sen adam değil demedin mi diyor :D Halbuki Çakar ağzından çıkmadı öyle bir şey.. Ben bu kadar eğitimli provokatör görmedim :D

galatasarayın boyle adamlara ıhtıyacı vardı :D ne kadar sevmesem de bazı saskınlıkları olsa da ıyıdır gs medyasında boyle adamlar

ahmet çakar " beyler beckenbauer karton imparatordur"

1379455_549771591745327_443404171_n.jpg

:asd:

Aziz'i secimlerde indirecekler gibi bir hava var

Aziz yildivim baskan cimbom sampiyon :D

Ertem Şener : '' Emre Belezoglu,adam gibi adamdır'' :D bu listede nasıl yer almıs hayret dedi.

yalakalıktan kim ölmüş :D

ertem beynini aldırmış söylediği her şey aptalca geçen programda türkiyeye gelen en iyi yabancı ricardinho diyordu.

Bu Ertem bildigin serefsiz cidden serefsiz.

Kadro'yu tartisirken Sinan Engin ve ROK bu kadroyla Real karisina cikamaz diyor örnek olarak, ROK 6lik olur yine diyor. Umit'te Galatasaray zaten hangi kadro ile ciksa 6lik oluyor dedi. ROK uyariyor Ertem araya gir diyor, Ertem ekran basinda gülüp geciyor, serefsiz. Söz konusu Fener olunca ROK özür dile demesini biliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt