Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anca kurtulduk bu abdurrahimden neden gümdeme getirdiler yine. abdurrahim bunlara paramı verdi nedir

bizim forumu mu diyor la,bu forumda öyle bi b aslık acıldı mı?

Bahsettikleri mektup bu ; galatasaray sözlükten;

yıl 2013... 28-29 kasım 2013 perşembe-cuma ;

galatasaray, real madrid'ten toplamda 10 gol yemiş, kötü günler geçiriyor, taraftar kendi arasında çelişkiye düşüyor... hem de deli gibi sevdiğim kız "takımınız halen gol yiyiyor haberin var mı?" diye mesaj atıyor... takımdan soğumak, bir daha maç izlememek için müthiş bir neden diyorum, artık kimse galatasaray kaybedince telefonuna mesaj atmaz diyorum sonra aklıma 2 önemli tarih geliyor:

yıl 2002... 21 nisan 2002 pazar ;

ev kalabalık tanıdığım ve de tanımadığım onlarca insan, akraba bizim evde, babam ayrı odada hasta yatağında annem misafir odasında misafirlerle ilgilenmekte… ben babamın odasında, babam dolu gözlerde sanki 30 yaşında bir adam karşısında “oğlum !! annen ve de kardeşlerin sana emanet, babasızlığı aratma, haklarını hep savun, bir de galatasaray... oğlum ben 14 sene şampiyonluk tadamadığımız zamanlarda bile galatasaray'dan vazgeçmedim sen de vazgeçme, oğlum galatasaray'a götüremedim seni, ali sami yen heyecanı tatmadın ama her zaman tadacakmış gibi yaşa...”

yıl 2002... 26 nisan 2002 cuma ;

babamı kaybettim, 18 yaşına bastığım ilk gün annem bir çantayla önüme geldi "al bu çantanın içindekiler babanın vasiyeti"

tamı tamına 18 tane forma ve benzeri tişört...

sonra düşündüm hasta babam sırf galatasaray'a götüremedi diye beni gençliğinde giydiği forma ve sarı kırmızı tişörtlerini bana 18. yaş hediyesi olarak kaldırmış... ve dedim ki kendi kendime oğlum hakan, galatasaray'dan soğuduğun gün babanı unuttuğun gündür...!

Ertem ne yapiyor farkindasiniz degilmi?

Galatasaraylilar birazdan aglayacak gibi palavra anlatiyor, mektup diyip duruyor ama bunu söylerken psikolojik anlamda taraftari nasil etkilemeye calisiyor serefsiz. Sanki Galatasary küme düsmüs, iflas etmis, batmis gibi anlatiyor olayi ki taraftar etkilensin.

Birazdan 'Biz yikilmadik, burdayiz' mesaji veren bir mektup olacakmis. Öyle diyor.. Dedigim gibi yaptiklari sirf art niyet.

Türk milletini ciddi anlamda bunlar aptal saniyor.

Bak bu mektubu yayinlamasi bile psikolojik baski. Ulan neden Galatasaray'dan sogusun bu taraftar? Ne olmus ki?

Serefsiz. Sirf manipüle. Taraftari fena sekilde etkilemeye calisiyorlar.

abdulrahim sabri ve ışıl ucakta kol kola. galatasaraydan soğutuyorlar :D

lan bunlar niye öldük bittik havası yaratıyolar ya,yok 14 sene sampiyon olamadıgımız zamanları felan hatırlatıyor,tamam kötüyüz ama bu ne lan,4.sıradayız 9 puan fark var,oynanacak 24 mac var,sacma sapan isler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt