Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok güzel çok, herkes kural hatası sebebiyle maç tekrarlansın diyecek. Markus Merk ve MHK kural hatası yok diyor, maç tekrar edilmeyecek. Beşiktaş da alenen savaş açacak TFF'ye. Fener iti tek kalacak, TFF devrilecek. Sonra ortalığın anasını belleyeceğiz inşallah. Şu yabancı sınırı kalksın, buradan bile şampiyon oluruz.

Tüm maçları kazansan bile şampiyon olmaz zor, şikeciler 4 maç kaybetmez..

:D

[attachment=5757:untitled2.png]

Ekli dosyalar

• images2.webp
    images2.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 279
  • untitled2.webp
    untitled2.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 368
Bu Sinan valla hiç anlamıyor futboldan ya.. PSG çıkacağına Barça çıksın diyor, Dortmund çıkar ve Galatasaray eleyemezse Galatasatasray'ı eleştiririz diyor falan. Töbe töbe...

Ahmet Cakar yönetimin Demirören'e oy verdigini iddia ediyor.

Yanilmiyorsam tek biz vermedik. Ne diyor bu?

Bizim yönetim kongreye katıldı ama çekimser kaldı diye biliyorum, Bursa ile biz sadece oya katılmadık yanlışı var Ahmet Çakar'ın.

Biz oy vermedik bursa ile birlikde. Trabzon bile verdi biz vermedik. Sadece kongre salonundaydık komediyi yakından izlemek icin. Aysal başkanın ve yönetimin en doğru hareket-davranışıydı.

Orada hic olmamak o gunun sartlarina gore daha buyuk bir mesajdi abi.

Orda olup ve oy vermemek şöyle bir mesajdır."siz komedinizi-tiyatrosunu oynyın ama ülke futbolu size kalmaz. Bizde burdayız ve takip edeceğiz...Ben bunu daha iyi buluyorum. Bursanınki ise,ne haliniz varsa görün ama bizi rahat bırakın gibisiydi. Buda bana biraz yanlış geliyor yada eksik diyelim

Çakar yine şaşırttı.

Dün gece "gönlüm Manchester United'ı ister ama Chelsea gelecek" demişti..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Bizim yönetim kongreye katıldı ama çekimser kaldı diye biliyorum, Bursa ile biz sadece oya katılmadık yanlışı var Ahmet Çakar'ın.

biz salondaydık ama bu federasyon'a oy vermedik hatta ata aksu'yu destekleyeceğimizi söyledik... ata aksu çekilince oy filan atmadık... bursa toplantıya hiç katılmadı... sadece biz ve bursa desteklemedi bu federasyonu... trabzon bile destekledi...

BbopfutCEAAov2D.jpg:large

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt