Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baba acayip sinirlenmiş . Ben Ünal Aysal'ın yerinde olsam Ordu maçında kovardım Terim'i dedi . Bu adama 15 maç ceza verdiniz sonra Milli takımın başına geçirdiniz diyor . Avcı gitsin diye topçuların maçları sattığını da söyledi.

Gecen Ocak'ta gonderilmeliydi Fatih Terim, ne Orduspor maci? Cok gec kaldi o karari vererek Aysal ama neresinden donersek kardir.

Ayrica 15 mac ceza verilen birinin ayni ulkede milli takim hocaligi yaptigi daha once gorulmusmudur acaba adam hakli

Baba acayip sinirlenmiş . Ben Ünal Aysal'ın yerinde olsam Ordu maçında kovardım Terim'i dedi . Bu adama 15 maç ceza verdiniz sonra Milli takımın başına geçirdiniz diyor . Avcı gitsin diye topçuların maçları sattığını da söyledi.

sercan sararer satmıştır

biri daha vardı ama hatırlayamadım

Avci yi butun Avrupa dan teklifler geliyormus

Ertem iyice sacmaladi :DD

ahmet hakan helal. ümite oturtmuş:D

Juventus maçı öncesi yaptığı yorumlar nedeniyle Galatasaray taraftarlarını kızdıran Ümit Özat, eleştirilerini maçtan sonra da sürdürmüş ve Galatasaray’ı sert sözlerle eleştirmişti.

"Gerçekler üzerinden yorum yapıyorum. Dünyanın en iyi 10 hocasını 4 duvar arasına toplayın. Biri Galatasaray, Real Madrid'in Juventus'un olduğu gruptan çıkar desin, etek giyer Kadıköy'e kadar yürürüm." Diyen Özat’a kadın örgütlerinden sonra Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan’dan da tepki geldi.

Ümit Özat'tan olay sözler: Etek giyer...

Özat’ı bugünkü köşesinden sert sözlerle eleştiren Hakan şunları söyledi:

Sen giyme

“FALAN falan şekilde olmazsa etek giyer sokaklarda dolaşırım” diyen erkek

bozuntularına...

Şu türden cümleler fısıldamak istiyorum:

-Senin etek giymen ancak eteği utandırır.

-Çek o pis elini ve dilini annelerimizin tertemiz eteğinden...

-Etek sarı, sen etekten sarısın...

-İnsanı insan yapan pantolonu ya da eteği değildir aga...

-Sen giyme ulan ayı...

Adam kendisine ayı dediği için teşekkür etti . Fenerbahçeliler bu yazıyı unutmaz diyor .

Yani kısaca ''Haydi fenerliler diyor ''

[attachment=5788:Ax1yvRkCAAAhK0U.jpg]

Ve resmen itiraf etti.

Ekli dosyalar

• Ax1yvRkCAAAhK0U.webp
    Ax1yvRkCAAAhK0U.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 265
Spor programlarını izlemiyordum uzun süredir.Bugün bi göz gezdireyim dedim.Sonra dedim ki iyi ki izlemiyorum böyle rezil adamları.

Beyaz TV deki aptallarin biri de demiyor, biz bu adami canli yayina aliyoruz, aliyoruz da sonradan kasimpasa stadyumunun güvenlik kamerasi görüntüleri veya CEP telefonu görüntüleri cikar mi diye...

Gesendet von meinem Nexus 7 mit Tapatalk 4

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt