Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umit ozat, cemal nalga dedi ya artik ben baska bisey blimiyorum !!!!

Su yogiye biri cemal nalga olayinda kulubumuzun cezasini cektigini soylesin!!!!!!!!

Erman i GSTV ye cikartsak?

Biraz orada konussun kuslar sinirlenir :DD

Sinan Engin in gozleri dolmus, abisi mapus a gidiyor ya.

Bak bak beyinsize iddaa yi anlatiyor, ne salak herif yaw.

şu sinan da amma yalaka adammış azizi yalayıp yutuyor.... kesin bunun da tarlalar ekilmiş sürülmüş....

Terbiyesiz adamlar şikeyi iyi birşey gibi göstermeye çalışıyorlar. İzlemeyin gerek yok.

Sike yuz kizartici suc degilmis dunyada kimse hapis yatmazmis.

Sunlara yunanistandakiler ve italyadakilere neler yapildigini anlatin ya bu nasil cahillik

Tartışılan tam olarak nedir ben anlamıyorum. Fenerbahçe Spor Kulübü'nün şike yaptığını daha kaç makamın tescillemesi gerekiyor?

fener sanki $ikeyi yabanci bir ulke takimina karsi yapmis gibi herkes davranip konusuyor ulan haki yenilen takim Trabzonspor bu ulkenin en buyuk 4 takimi ve en temiz saf mahsum insanlarin oldugu memlektet neden herkes tek tarafli feneri korumaya calisip trabzonden hic bahsetmiyorlar !

Sinan nediyor bak bak, sanki cebine para atmis, tam tersi parayi vermis

Ulaaa boyle kafa olurmu yawww

Erman çıkacak denmişti ama pek oraya uygun değil, çağıracaklarını sanmam. Yalakalık yapacak biri değil çünkü. Keşke çıksa şunları bir sustursa ama programı bırak kanal bile bozuk.

bunlar sacmaladikca millet bakiyor...aksi olsa zaten kimse bakmaz bu manyaklara...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt