Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2001'de ekonomik kriz vardı ama yargı bu kadar rezalet değildi paramız yoktu ama şerefimiz vardı adalete güvenimiz tamdı her şeyin anasını ağlattı bu iktidar futboluda bitirdi yargıyıda bu ülkenin silahlı kuvvetlerinide bitirdi pasaportum olsa çekip gidicem vallahi bu ülkeden yazık..

Aboowww brumadan iyimis

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sinan Engin : Salih Dursun, Bruma dan daha iyi transfer.

Ertem Sener: Evet, Bruma gecen de sakatlandi.

Beş on tane Bruma eder dedi Salih'ten bahsederken . Offfffffffffffffffffff Sinan offf .

[attachment=6967:y7k7qyE.png]

Ekli dosyalar

• y7k7qyE.webp
    y7k7qyE.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 91
salih 10 bruma eder mi dedi ayi ya da ben mi yanlis anladim.

Kapatamadım beyler kumanda uzaktaydı lanet olsun duydum o cümleleri... :sad007:

Birakin su mal Sinan i , beynini kullanmayan adamlardan birisi..

Sinan Engin kadar tv'de cahil yorumcu yoktur. Türkiye'de futbol oynayanlar bu kadar biliyor işte futbolu.

Eğitim şart.

2001'de ekonomik kriz vardı ama yargı bu kadar rezalet değildi paramız yoktu ama şerefimiz vardı adalete güvenimiz tamdı her şeyin anasını ağlattı bu iktidar futboluda bitirdi yargıyıda bu ülkenin silahlı kuvvetlerinide bitirdi pasaportum olsa çekip gidicem vallahi bu ülkeden yazık..

Bencede git, ulke gelisimi seni bu denli rahatsiz ediyorsa kendine baska ulke ara bencede.

böyle malca yorumlar yüzünden oyunculardan soguyor insan.

Salih cok kolay adam geciyo dedi la acaba karistirdi mi biriyle ben sanmiyorum oyle kolay adam gectigini

SM-T210 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu herfiler hep bir ağızdan (gerçi ben izlemiyorum programı) bir oyuncumuzu övüyorsa yeni M.Sarp hayırlı olsun derim.

Erteme soru anneni mi da cok seviyorsun babanimi

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt