Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lan şu azizde artık gülemiyorum vallahi. Kaçmam falan ayağı yapıyor geldiğin gece başbakan sözverdiği için geldim diyen kimdi lan

:D

Lan bu kadar beyinsiz olamaz bu fenerliler. Hadi herkes size BOK atıyor beyninizi kullanın aaçın tüm geçmiş konuşmaları okuyun.

Lan şu azizde artık gülemiyorum vallahi. Kaçmam falan ayağı yapıyor geldiğin gece başbakan sözverdiği için geldim diyen kimdi lan

:D

Lan bu kadar beyinsiz olamaz bu fenerliler. Hadi herkes size BOK atıyor beyninizi kullanın aaçın tüm geçmiş konuşmaları okuyun.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=D2siZo1bbvM[/media]

Bu konusma bile kendisini öncelikli olarak düşündüğünü gözler önüne sermeli.

Ama gözleriyle izleyen,kulaklarıyla duyan kişiler anlayabilir bunu.

Adam resmen kendine kalkan yaptı klübü süreç için de ama hülooğğğcu fenerliler anlamamakta hala ısrar ediyorlar. :)

Ahmet Cakar birde ROK bizi savununca burayi GSTV yaptin, buna izin vermem diyip duruyordu.

ROK'a Galatasaray clani diyor, Özat icin sesi cikmiyor.

En büyük Atatürkçü aziz beydir geçen ölçtürmüş Atatürkçülüğnü :D

Askerlik ? Yok !

Öym= İstiklal mahkemeleri ????

Her bi tarafı sıkışan vay efendim suçum Atatürkçü olmak yok efendim suçum dini yaşamak istemek bu nasıl iştir la. Güzel ülkemde herkes temiz kimse de suç yok ama işte bir takım güçler hep bu güzelim insanlara engel oluyor kimse artık o güçler :D

Su an Beyaz TV'de konusan Trabzonspor basin sözcüsü agir mal. Gercekten cok geri zekali biri. Nasil bunlar yönetici oluyor cidden anlamiyorum. Adamlar milyon paralar kazaniyorlar bu sekilde. Birde baksan, hepsi kus beyinli.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=D2siZo1bbvM[/media]

Bu konusma bile kendisini öncelikli olarak düşündüğünü gözler önüne sermeli.

Ama gözleriyle izleyen,kulaklarıyla duyan kişiler anlayabilir bunu.

Adam resmen kendine kalkan yaptı klübü süreç için de ama hülooğğğcu fenerliler anlamamakta hala ısrar ediyorlar. :)

Ya azizde mal harbi itiraf bildiğin o gerçektende. Örnekleme yapmaya çalışmış rahatsız.

bu Ertem bu yıl Algidanın reklam yüzü olur demedi demeyin

sinanda bunda oynar

images

Ben cidden bıktım ya FIFA tekmeyi vursada ülkeye cidden kurtulsak.

Umit nediyor lan?> Sivasli oyuncu bi konussa varya ozaman Trabzon.....

ama konusmuyor.....

Bruma kötü transfer çünkü antepe kiralandı ümit haklı çıktı. Ya harbi fenerli lan bu ertem yani beyinsiz.

bunlar harbi salak brumayı neden kiraladığımızı algılayamamışlar

Çeptalk

Bruma şu ümit malını bi g.t etse cok istiyorum bunu :D

İnşallah sakatlıktan cok iyi döner.

Aptal mı bu adamlar? Bruma sezonu kapadığı için yabancı kontenjanı açmak için kiralık verdik, bu kadar basit. Bunu basmıyor mu kafaları?

Abi bu programda ki 3 adam da cidd anlamda IQ sorunları var

Bu kadar mal olunmaz yani :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt