Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sinan yine malca konusuyor, habire transfer vsvsvsvdsf, Mancini bunlari istemedi baskalari karar veriyor vsdfdfsfs

hee Sinan oyleydi, Mancini bunlari istemedi baskalari aldi.

Bi bitmediniz..

Genel olarak katılıyorum. İçerikte hatası var ama kapsamda haklı. Hayrovic bence de yanlış hamle.

Telles i napcan diyor?

OMG bi susmadi gitti..

Hajrovic konusunda hakli olabilir - bencede hakli- ama malca konusuyor iste. Bruma'ya verirsin 2.5 diyor, 12 olmaz diyor. Buna katilan 1 kisi olmamali mantiken.

Ben Hayrovic kısmında dahil oldum :D Bruma için evet biraz fazla verdik ancak bu şekilde alabiliyoruz wonderkidleri. Bunu unutuyor tip.

Ahmet Cakar transferde acayiplik var diyor, paralar ceplere girmistir diyor utanmadan.. indiri gandi yapiyormusuk..

aklina kotu seyler geliyormus, (herkesi kendisi gibi zannetdigi icin)

Hajrovic konusunda hakli Sinan Engin sonuna kadar. Bende sacma diyorum.

Ama Cakar'in bu transferi elestirmesi tam serefsizlik. Dün gibi hatirliyorum; Drogba geldiginde yasli oyunculara degil, Besiktasin yaptigi gibi genc Francolara parayi verin demisti. Simdi cikip Bruma ve Hajrovic transferini elestiriyor.

Inanilmaz celiskili konusuyor ama kimse bunu yüzüne vuramiyor.

Sinan salagi agzindan lafi kacirdi (beyni bu kadar iste)

Drogba ve Sneijder dan sonra Hajrovic olmaz.

Havaalanina buyuk takimlarin yedek oyunculari gelmeli diyor :2aloh1:

Genel olarak doğru konuşuyorlar bugün. Transferlerde ağır saçmaladık.

Genel olarak doğruda, Telles ve Hajrovic daha oynamadan sallaması yanlış, belki tutacak bu adamlar.

Size sadece 2 şey söyleyeyim.

Sinan ve Ümit Özat Galatasaray'ın daima kötülüğünü ister. Bu adamlar ısrarla Mancini'yi övüp, kötü sonuç aldığında da suçlusu bu adam değil yönetim diyorsa tek nedeni vardır.

Mancini'yi beğenmemelerine rağmen Galatasaray'da kalsın da başarısız olsun istiyorlardır.

Ha bu adamlar kim ki bir antrenörü değerlendirebilsin diyebilirsiniz. Ama niyet bu bilesiniz.

Salak lan bunlar :D

Mancini Riera, Nordin ve Dany gidebilir demis. Ümit ve Ertem bundan sonra bu isimlerden nasil verim alacaksin soruyor :D Konusmasi yanlismis :D

Lan Mancini gitsin diyor gitsin, ne verimi :D

Hajrovic yabancı statüsüne dahil olduğu için saçma bir transfer.

Kötü oyuncudur demiyorum,diyemeyiz.

Türk statüsünde sayılabilse cok mantıklı bir hamle olurdu beklentimizde o yöndeydi.

Ama türk olarak sayılmıyor malesef.

İzlemedik çünkü ama yabancı sınırından yakınıyoruz hem de belirsiz yabancıları dolduruyoruz.

Hajrovic zaten belli bir yaşa gelmiş bir oyuncu bu yaştan sonra üstüne çok şey koyabileceğini sanmıyorum.

Avrupa da 23 yaşında ki oyunculara olmus oyuncu gözüyle bakılıyor.

Bruma'yı bile oynatamadık hajrovic'e yazık olacak ona yanıyorum.

Nasıl oynatacagız? İlk sezon haricinde transfer politikalarımız da hep büyük yanlıslıklar yapıldı bana göre.

İlk sezon sadece Riera ve Sercan hatalı transferlerdi.

Ama ondan sonra ki sezonlarda hata payları artmaya başladı.

Salak lan bunlar :D

Mancini Riera, Nordin ve Dany gidebilir demis. Ümit ve Ertem bundan sonra bu isimlerden nasil verim alacaksin soruyor :D Konusmasi yanlismis :D

Lan Mancini gitsin diyor gitsin, ne verimi :D

:2aloh1:

Ama galiba soyle demek istiyorlar, hani gonderemezsen, o zaman problem olur diye:ka25:

ama adam tabiki once gidin dicek ki adamlar da ona gore plan yapsin, yoksa bir gun uyanip ta : aaa bugun ben Roma (mesela) nin oyuncusuyum diyemez :2aloh1:

:2aloh1:

Ama galiba soyle demek istiyorlar, hani gonderemezsen, o zaman problem olur diye:ka25:

ama adam tabiki once gidin dicek ki adamlar da ona gore plan yapsin, yoksa bir gun uyanip ta : aaa bugun ben Roma nin oyuncusuyim diyemez :2aloh1:

Gönderemezsen yok. Göndermelisin Telles Hajrovic ve Stoper icin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt