Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lan bu Sinanin oglunun isi ne? Hep anlatiyor Ogulcan bilmem ne italya da böyke, ogulcanla ispanya da. Benim bildigim bir ara BJK altyapisindaydi ama babasina cektiyse uzun barinamamistir orada.

Sinan Engin'in iyiki bir oğlu var Arda ile arkadaş olan. Her seferinde yok Oğulcan şu yok Oğulcan bu. Yalaka herif.

Lan bu Sinanin oglunun isi ne? Hep anlatiyor Ogulcan bilmem ne italya da böyke, ogulcanla ispanya da. Benim bildigim bir ara BJK altyapisindaydi ama babasina cektiyse uzun barinamamistir orada.

Anasında para gani babasında para gani çalışıp ne yapacak

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ibrahim akın ile wedererson olayını açmayacaklar herhalde

Bunlara genel evden program yapmak yakışır yalamadan uzman olmuşlar.

Hani bu şerefsizler Vederson ve Ibrahim Akın hakkında konuşacaklardı ? İşlerine gelmedi yalamaktan.

Konuyu acmadilar yukardan emir geldi herhalde

ahahah Fernandes'e saldiran adam, Ahmet Cakari ve ROKu mahkemeye vermis.

Galatasaray camiasine kulubuna yonetimine futbolcularina ekranlarda milyonlerin onunda hekaret ve saygisizlik ediliyor resmen kimsenin ses cikatigi yok ama burda forumda biz bize oldugmuz bir yerde o hekaretleri duyan ona tehammel edemeyen taraftar kufur edince cezalar veriliyor ne guzel ulke be !

Galatasaray camiasine kulubuna yonetimine futbolcularina ekranlarda milyonlerin onunda hekaret ve saygisizlik ediliyor resmen kimsenin ses cikatigi yok ama burda forumda biz bize oldugmuz bir yerde o hekaretleri duyan ona tehammel edemeyen taraftar kufur edince cezalar veriliyor ne guzel ulke be !

Duygularıma tercüman olmuşsun renktaş...

Müsadenizle tartışma bitene kadar Beyaz Futbolu kilitliyorum. Rok'a 2 hafta myc.

Bu tip adamları izlemeyin siz de hatanın büyüğü. Gün geliyor hoşunuza gidecek bir şey söylüyorlar " helal olsun " diyorsunuz sonra çıkıp başka bir gün saçma sapan birşey söylüyorlar. Adamların işi o. Reyting için yapılıyor herşey. Gün feneri yalama günü onu yapıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt