Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Veysel Sari fotoshop olmus :2aloh1:

Yok iyice sapıttılar feneri aklamak için yaptığını şu anda kendi ağzıyla itiraf ediyor

Belli bunu malum kişiler bunu programlamışlar

Erman T. lazimdi iste..

nerdesin eman serhat . bu salaklara kaldık. varmı şu an güzel bir spor programı

GS a ödediği paralar çok koymuş. Yüklendikçe yükleniyor Azizin köpeği.

Adam tam çakal atıyorum P....k lafını ağzına almıyor ama sözlükdeki türkçe karsılıgı ne varsa söylüyor sonrada ben p...k demedime getiriyor.

Türk halkını salak sanıyor herhalde.

Az gelmiş yediği cezalar devam dava açmaya.

Sinan engine helal olsun. İyi çakıyor lafları...

Eskişehire de koyacaz içiniz rahat olsun. Eskişehir bu bursasporun yarısı kadar top oynamıyor. Bakmayın feneri yendiğine .

Adamlarda zaten parasızlıkdan ndiaye tello yu yolladılar topçu kalmadı hürriyetle aytaçla pili bitmiş necati ile bize diş geçiremezler.

Eskişehir maçından hiç korkmuyorum. Sivas en kötü berabere kalsın yeter.

Cakar cok net sike sürecinden sonra Fenerbahce camiasina sirin gözükmeye calisiyor.

Fenerbahce-Sivasspor kac kac bitmisti? 5-0 mi 6-0 tam bilemiyorum. O aksam Ümit ve Cakar Fener'i cok övmüstü. Neyse gec bunu.

Dedigim gibi sempati toplamaya calisiyor.

salak çakar adamlarla kaç aydır ilgileniyoruz zaten. neyi düşündürücü mantar beyinli

Cakar hakli, madem fesh olacak kontrati GS neden kasadan para cikariyor, taraftarimiz bunu sorgulayacakken begenmediginiz Cakar yapiyor, hakli.

ROK: "Şampiyonluk ibresi Galatasaray'a geçtiği için Ahmet Çakar bu gece kudurmaktadır."

:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt