Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tribünlerde seni sevmeyen ölsün söylenince duygulanmış Tugay. 87-88 sezonunun tezahüratıdır.

Yalnız ağlasa lig tv kaçırmaz herhal o anı. Görüntü falan var mı?

Salak lan bu Sinan. Seneye 5+3+0 gelecek saniyor. Kulüpler hemen kabul etmeli diyor.

5+0+3 degilmi yoksa benmi yaniliyorum bu konuda?

Ulan su sinirlamayi duyunce uyuz oluyorum. Lan resmen önümüzü kesiyor adi serefsizler.

Bosuna elektrik yakmaya gerek yok.Son kalsalar bile izlemek yerine televizyonu kapatirim o derece.

Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk

Tupcu bu plani 3 yillik olarak yaptik dedi, Fener in cezasi bitince tamamen kalkacakmis tabi, bizimkiler de tepki vermesinler.

Herseyi Fener e gore yapiliyor..

almanca bilmeyen almanyada TD lik yapamaz diyor şimdide bu adam..

Bizde Tr bilme şartı olsa ilk sen çıkarsın bu faşizmdir diye zurna..

Olum kafaya bak ya kulüplerimizin en büyük amacı avrupayla yarışmak (hani yersen) 4 takım avrupada olsa 16*4= 64 adet belirli düzeyi aşmış türk oyuncun olması gerek demek.

Lan son 10 yılda o kadar futbolcu çıkmadı milli takımda bile hala emreler, volkanlar, gökhanlar falan oynuyor. Puhhahahah.

Yav yabancı kuralı için fener tahkime felan basvuracakmis da bunlar küme dusecekler zaten söz hakları olmayacak ki neyin davasını yapıyor bu şikeciler

Yav yabancı kuralı için fener tahkime felan basvuracakmis da bunlar küme dusecekler zaten söz hakları olmayacak ki neyin davasını yapıyor bu şikeciler

Ne küme düsmesi ne diyon. Yok öyle birsey. Bi halt olmayacak aha buraya yaziyorum. Simdiye kadar sportif ceza almadilar, almayacaklarda. (Türkiye'de)

Yabancı kuralı 5+0+3 olursa ligden çekilelim bakalım noluyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt