Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ve Gol ve Derin Futbol | Beyaz TV

oha la harbiden o adamin ne isi var basbakanin yaninda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! suan hayertler icindeyim

su nartv miydi, yildiz tv miydi kapatilmasi cok kötü oldu ya

mactan girdigim icin cogu playerleri acamiyorum

Ardayi bu güne kadar savunurdum ama p mikroplarla Basbakani ziyaret etmesinden sonra tamamen gözümden düsmüstür. isterse eziklere transfer olsun umrumda degil.

gicik mi vermek istiyor maksati nedir anlamiyorum. olum ziyaret edeceksen yarin git ertesi günü git hic gitme daha önce git ama SIKECILERle ne gidiyorsun oraya ekrem gibi ridvo gibi suat kilic gibi lavuklarla ne isin var kardesim acik acik konus , artik eziksen ezigim de , degilsen adam ol

Ardayi bu güne kadar savunurdum ama p mikroplarla Basbakani ziyaret etmesinden sonra tamamen gözümden düsmüstür. isterse eziklere transfer olsun umrumda degil.

gicik mi vermek istiyor maksati nedir anlamiyorum. olum ziyaret edeceksen yarin git ertesi günü git hic gitme daha önce git ama SIKECILERle ne gidiyorsun oraya ekrem gibi ridvo gibi suat kilic gibi lavuklarla ne isin var kardesim acik acik konus , artik eziksen ezigim de , degilsen adam ol

al bendende okadar hocam

basbakan-arda-mesut-44291_501.jpg

Ekrem Okumuş

Arda Turan son aylarda iyice raydan çıktı. Galatasaray'ın aleyhine çalışıyor sürekli. Gerek açıklamaları, gerek icraatları ile.

Bakan Suat da orada. İcazet almıştır yine. Fb'yi kurtaracaklar ya.

Resimde iki kişi eksik. Ahmet Bulut ve Tosun niye yoklar?

Mesut hariç var hepsinde bişeyler :o

RTE de gözümden düsmüstür bu sürecte. dagilin ulan diyemedigi icin , ve yasayi cikarttigi icin

Burdan Mesuta önerim var. kardesim Realdesin Almanyanin ve Madridin göz bebegisin kirli islere karismamissin. sana tavsiyem bu serefsizlerden uzak dur , basina gelmedik olay kalmaz!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt