Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ertem serefsizine bak lan..

Ümit deminden beri arkadan Bruma olayini sor diyor, Ertem de sosyal medya dan sorular geliyor diyor ve soruyor.

fısıldamaları mı duydun :D

Yok yahu kesin çekecekler adamların ciğerini biliyorum yahu ilk bağlandığında dedim. Açacaklar konuyu kaçar yolu yok.

Orada oturan bir şeresiz var özellikle, o olunca kafadan dediğim cepte. Kimse konuşmasa araya girip bruma/dany olayını açacaktı. Çünkü karaktersiz, çünkü şerefsiz.

Sefil çünkü. Konuşurken nasıl heyecanlı ve sevinçli bu konuları. Ağır sorunlu bu adam gerçekten.

Kriz zamanında beynine kan gitmediğini ve ağır travma geçirdiğini düşünüyorum. Ciddiyim gerçekten.

Besiktas in avukati (Sinan Engin) garanti istiyor, Cenk kadro disi kalmasin..

Adam el hareketi yapıyor elimizi oynatırke çekmişler yanlış anlaşılmış, başka birşey anlamasınlar/çekmesinler diyor adam. Video çıkıyor bak al diye.

Bu bir değil iki değil. Bu adamın hala orada durması cidden ülke adına rezillik.

Şu ibrahim emminin bahsettiği şey belgelense keşke. Beşiktaş duruşu puhhahaha.

Daha onceki aldiklarina saycak (Fiko)

:asd:

Ahmet Cakar denen kisilik yarin Cenk ile ilgili ne diyicek simdi? Biz 1 ay kadro disi olan Veyseli resmen aldik adamlar demedigni birakmadi simdi neler diyorlar. Dansozler var beyaz tv yi izleyin .

[media]https://www.youtube.com/watch?v=lacuDK-5FC0[/media]

kendi futbolcularina bile yapiyorlar

GT-I5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

şerefsiz haysiyetsizler :mad-49: italya'da milan ve inter dışında büyük takım yoktur bana göre. napoli, roma, lazio bunlar üfürükten tayyare. taraftarları da öyle.

dipnot: Balotelli gel koçum gel aslanım gel Gala'ya gel Cimbom'a gel Parçalı'ya gel. Gel ne olursan ol kim olursan ol yine gel... :cigara:

sponsorlukta bizi geçmişler adet olarak mı hesaplıyor acaba :D

son maçlardaki performanslara göre

muslera

veysel semih hakan telles

melo selcuk

hayrovic sneijder sabri

burak(drogba)

sabri sagda iyi gidiyor baya

bu umit dombili gibi lan

konusmaya baslamadan once cool havasi yaratip burnunu yavasca cekip konusmasina sinir olup kapattim

size iyi seyirler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt