Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz sampiyon olmayalim diye siyaseti de isin icine soktular simdi :)

Bir de bunlarin sozlerine inananlar var :)

"o ona sölücek o ona sölücek o ona o na feneri şaapıcaklar yapmayın yauu"

sinan muhtesem anlattı. gerçekten hak verdim, beni ikna etti.

Programin amaci her seyi cemaatin ustune yikip hukumet ile fener taraftarinin arasini duzeltmek

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

basda iyidi eglenciliydi...ama 1 saat sonra insan cekemiyor... büyük bi daginik corbaya döniyor derin futbol

Yine cemaate bagladilar. O kadar ugras verip kanali yuklemistim, sildim bir daha da eklemem galiba.

Fenerbahçe eğer yabancı sınırı konusunda inatlaşmaya devam ederse 1-2 seneye iflas eder.Seneye bu zamanlar

Volkan-33, Topal-29, Egemen-32, Emre 34, Gökhan 30 olacak.

İşe yaramayanlardan

Topuz-31, Bekir-30, Selçuk-34

Bir tek

Caner-26

Alper Potuk-23-24

yaşlarında olacak. Salih'te 21.

Eğer Caner giderse, Salih Alper de yerinde saymaya devam ederse bitecekler haberleri yok.

Fenerbahçe eğer yabancı sınırı konusunda inatlaşmaya devam ederse 1-2 seneye iflas eder.Seneye bu zamanlar

Volkan-33, Topal-29, Egemen-32, Emre 34, Gökhan 30 olacak.

İşe yaramayanlardan

Topuz-31, Bekir-30, Selçuk-34

Bir tek

Caner-26

Alper Potuk-23-24

yaşlarında olacak. Salih'te 21.

Eğer Caner giderse, Salih Alper de yerinde saymaya devam ederse bitecekler haberleri yok.

Kac haftadir bunu soyluyorum, bu adamlar takim planlamasi filan yapmiyorlar hikaye, dede takimi bunlar. Sinir kalkmasin gorecegim bunlari ben.

Fenerbahcenin bu kadar puan farki yapmasinin sebebi muthis fiksturu idi. Sivas eskisehir bursa ve tum derbileri icerde oynadilar. Daha bir suru puan kaybedecekleri asikar. Bizim ise fikstur cok cok kotu idi. Trabzon haric tum derbileri disarda oynadik. Eskisehiri bursasi akhisari kasimpasasi hepsini disarda oynadik. Bizim puan kaybetme ihtimalimiz daha az. Herkes bunun bilincinde. Bu kopan kiyametin sebebi budur. Aykutun feneri iyi defans yaptigi icin zor maclari alabiliyordu. Bu fener disarda derbi kazanamaz. Hem besiktas hem trabzon hemde biz yeneriz feneri. Hakem hatasi ise bu hafta buraka yapilan penalti ve kirmizi kart var mesela. Biz 3 mac daha ust uste kazanalim sampiyon oluruz. Korkuyorlar. Ama korkunun ecele faydasi yok.

iyice çöpe döndü takım normalde paşanın rahat puan alması lazım ama onlarda çok kötü.

emenike1.jpg

Tayyibi korucam diye sike yok diyolar yazik ya cok yazik.Biz var ya cok buyuk camiayiz boyle seylere hic gerek duymuyoruz kendi icimizde hallediyoruz oyle puan farki inince hemen aglamiyoruz.Ulkemden utaniyorum ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt