Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haftaya kazanırlar. Bizim de "yenilmememiz" lazım eğer yenemiyorsak ki yenmemiz şart.

Ertesi hafta deplasmanda gider bunlar kiminle oynayacaklarını bilmiyorum.

Haftaya bence de bir sekilde kazanırlar,sonra Elazıg'a gidiyorlar,Elazıg baya toparladı,o deplasmandan birseyler cıkabilir,biz Antalya'dan muhakkak puan almalıyız,ondan sonra iceride Besiktas ile oynuyoruz,bu 2 hafta 6 puan alırsak Fener'de ciddi anlamda yusuflamalar baslar,ama deplasmanlar cok kritik,deplasman performansımız sampiyonlukta belirleyici olacak...

Galatasaray köntenjani düşünsün diyörda asil Fener düşünsün

Biz iyi kötü dany i chedjöu yu amrabati illa 100 liraya ölsa da yöllariz.

E be beyinsizler siz bu 31 yaşina gelecek 2 kurusluk töp öynamayipta 4 kurus alan meirelesi, krasiçi, 5 milyönluk kazik kadleci, baröniyi 33 lük kuyt i weböyu müzmin sakat emenikeyi nereye yöllayacaksınız?

Hadi söw gene giderde gerisi paranın ttadını almış töp öynamayan adamlar. 100 liraya bile maaşlarından dölayi sataman.Bizden cök siz düşünün.

2 haftalık performasımızla dosta düsmana korkuyu salmısız,Ümit 2 hafta önce fark daha da acılır diyordu bugün Ersun'a sallıyor:)

Elazığ'ı bugün canlı izledim. Gerçekten takım toparlanmış. Tello kendini bulmaya başladı. Deniz Yılmaz formda. Serdar Özkan istekli. Mehmet Nas çok koşuyor. Yani anlayacağınız Fener'i 5.hafta da zor bir deplasman bekliyor.

ümit özat zu fenerbahce ankaragücünden sonra fenevi düşürecek hocadır

Haftaya bence de bir sekilde kazanırlar,sonra Elazıg'a gidiyorlar,Elazıg baya toparladı,o deplasmandan birseyler cıkabilir,biz Antalya'dan muhakkak puan almalıyız,ondan sonra iceride Besiktas ile oynuyoruz,bu 2 hafta 6 puan alırsak Fener'de ciddi anlamda yusuflamalar baslar,ama deplasmanlar cok kritik,deplasman performansımız sampiyonlukta belirleyici olacak...

Şunu söyleyeyim sana Melih,

Artık yeter. Deplasman galibiyeti istiyorum. Çakıp gelmemiz lazım. Bjk maçında ise alırız. Bize bir yere kadar direnirler.

Galatasaray köntenjani düşünsün diyörda asil Fener düşünsün

Biz iyi kötü dany i chedjöu yu amrabati illa 100 liraya ölsa da yöllariz.

E be beyinsizler siz bu 31 yaşina gelecek 2 kurusluk töp öynamayipta 4 kurus alan meirelesi, krasiçi, 5 milyönluk kazik kadleci, baröniyi 33 lük kuyt i weböyu müzmin sakat emenikeyi nereye yöllayacaksınız?

Hadi söw gene giderde gerisi paranın ttadını almış töp öynamayan adamlar. 100 liraya bile maaşlarından dölayi sataman.Bizden cök siz düşünün.

Net söylüyorum, Sow'u satacaklarsa alalım :)

Türkiye de futbol programlarının özeti.

1.Fenerbahçe nasıl oynarsa daha başarılı olur.

2.Fenerbahçe aleyhine hakem hataları

3.Galatasaray'a karşı hangi taktikle oynanırsa başarılı olunur. (RIDVAN : Musler nasıl gol yer)

4.8-0, hakemler, masonik ilişkiler

Şike mi-Cemaat'in oyunları geççç , herkes yaptı zamanında

KANIT: yok, yorum çok

TFF'nin icraatleri,3 maymun.

Şunu söyleyeyim sana Melih,

Artık yeter. Deplasman galibiyeti istiyorum. Çakıp gelmemiz lazım. Bjk maçında ise alırız. Bize bir yere kadar direnirler.

7 tane deplasman macımız var,cok net bu 2 haftadır gösterdigimiz performansı göstersin bizim topcular teker teker mac mac baksınlar hicbir korkum yok,yenemeyecegimiz takım yok deplasmanda,bu sene sampiyonlugu inanılmaz istiyorum,yemin billah bu sikeciler bir daha kolay kolay kendilerine gelemezler,sampiyon olalım 4.yıldızı takalım bakalım dalgamıza:)

7 tane deplasman macımız var,cok net bu 2 haftadır gösterdigimiz performansı göstersin bizim topcular teker teker mac mac baksınlar hicbir korkum yok,yenemeyecegimiz takım yok deplasmanda,bu sene sampiyonlugu inanılmaz istiyorum,yemin billah bu sikeciler bir daha kolay kolay kendilerine gelemezler,sampiyon olalım 4.yıldızı takalım bakalım dalgamıza:)

4.yıldız için istiyorum ben en çok :) Tam bir karizma :)

ulan o bugünki bi hatayi konustugunuz kadar dünkü hatayi niye konsmuyorsunuz ?

mac 1 1 olsa ne olacak ondan sonra ? o hata bundan hafifmi lan !!!

orda kimse dogramadan konusmuyor ama ? cünkü dogramaya bile gücleri yok artik !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt