Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener haftaya puan kaybeder ersun gider bu ayıda takımın basina gelir

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir kaç sözde Galatasaraylılar dinledimde bugün yürüyüşe katılan. F edersiniz ama biraz zeka konusunda sorunları var gibi geldi bana biraz.

TVEM i bosverin mallar dolu orada..

Su salak besiktas li da var, ADNAN AYBABA, adami gorunce insan katil olmak istiyor..

Ne Emre'mis?Sinan ile ertem koynuna alsın

Ilahi adalet arkadas ilahi adalet bu sezon bize cok efsanevi bir SAMPIYONLUK gösterecek hepiniz göreceksiniz.

Yarın antalyadan degil hakemde korkuyorum

evet hatta orda mezdeke videosu koymusdum arkadaslar beni kinamisdi, yaslari yetmiyor tabi yula serefsizinin eskiden nasil pislik bir varlik oldugunu bilmezler

Ya eskiden'e gitmeye gerek yok adamın son 2-3 yılda yazmış olduğu yazıları okusalar ne olduğunu anlarlardı.

Herif öldü, ruhu şu anda ümmit'te işte.

Afedersiniz FB'nin bir yerlerini yalamayan ve pisliklerini açık açık söyleyen bir tek TVEM var. Bence başlık açılmayı hak ediyor.

Afedersiniz FB'nin bir yerlerini yalamayan ve pisliklerini açık açık söyleyen bir tek TVEM var. Bence başlık açılmayı hak ediyor.

Kimse izlemez orayi. Gerek yok, daha dogru durust internet siteleri bile yok, windows 95 style.

Kelle kesme hareketini kayseri macında cangaleye yapmamismiydi

bunu geçin ahaberde levent tüzemen gürcana bizle ilgili her ötüşünde cevapları yapıştırıyor

Çeptalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt