Arda Yilmazz
Cezalı
- 31 Ekim 2012
- 5.027
- 0
- 751
Elbistan niye
Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk
bende aslen pazarcikliyim. Elbistan'a cok gittim. Elbistanin Tapkiran köyünü bilirmisin?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elbistan niye
Haddini bil koçum
Hacı elli oldu aynı soruyu sormaniz
Annem yarı fransız yarı meksikalı
Babamda Eskişehir-Maraş
bende aslen pazarcikliyim. Elbistan'a cok gittim. Elbistanin Tapkiran köyünü bilirmisin?
Ben nurhakliyim
Pazarcık à çok gittim
Niye salliyonki Kardes
Hacı elli oldu aynı soruyu sormaniz
Annem yarı fransız yarı meksikalı
Babamda Eskişehir-Maraş
Yok o geçiş formu. Ne fransız ne türk öyle arada birşey.
"FIRAT AYDINUS, CÜNEYT ÇAKIR'IN SOL BACAĞININ UCU OLAMAZ"
Çakar, "Fırat Aydınus daha evvel olmayan 'lan' kelimesinden ötürü Caner'i attı. Bugün Emre kendisine 3 metre mesafeden Kasımpaşa kulübesine 'Senin ananı s....' diyor ve onu atmıyor. Bruno Alves'e, Emre'ye, Gökhan Gönül'e kırmızı kart göstermiyor. Hakem hakem olsaydı ilk devre Alves ve Emre'yı atar mıydı? Caner'i attı, numunesi var. Gökhan Gönül son adam olarak aşile vurdu. Direkt kaleye gidiyordu. Fenerbahçe 8 kişi kalacaktı. Skandal bir yönetim sergiledi. Bu haliyle Cüneyt Çakır'ın sol bacağının ucu bile olamaz" dedi.
"BÖYLE MÜSLÜMANLIK OLMAZ EMRE.."
Maçta yedek kulübesine küfür ettiği görülen Emre Belözoğlu'nu de eleştiren Ahmet Çakar, "Emre çocuk değil. 'Rakiplerimizin şampiyon ilan edilmediği klaldı' diyor.. Sana ne? Daha maçın 5. dakikasında, Kasımpaşa yedek kulübesine yaptığın sövmenin hesabını ver.." dedi.