Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ve Gol ve Derin Futbol | Beyaz TV

Ahmet Cakar dogrulari konusuyor su an

ROK: Türkiye'de su an Bizans oyunlari devam ediyor :)

Açtım kanalı.. İlk cümle..

Ahmet Çakar : "Aklını alırım."

FBJK'li Aybaba bozuntusunun kafasini görmek istiyorum

29 yaşındayım hayatımda bu akşam ki kadar rezil bir spor programı seyretmedim. Özellikle ilk 1 saatte ki ömer çavuşoğlunun konuşmaları ve adnan aybaba denen mahlukatın konuşmaları ,yemin ederim midemi bulandırdı. Galatasaray düşmanlığının ve çekememezliğinin zirvesi oldu bu akşam ki program.

29 yaşındayım hayatımda bu akşam ki kadar rezil bir spor programı seyretmedim. Özellikle ilk 1 saatte ki ömer çavuşoğlunun konuşmaları ve adnan aybaba denen mahlukatın konuşmaları ,yemin ederim midemi bulandırdı. Galatasaray düşmanlığının ve çekememezliğinin zirvesi oldu bu akşam ki program.

ALLAH onlara vuracak merak etme.

Ömerin dediklerini ciddiye alma, adam bunamış.

Rasim Başbakan Cuma namazını M.Ali Aydınların ölen oğlu için yaptırdığı camdide kıldı diyor. Ömer buna yalan diyor. Görüntü var, delil var.

Her hafta yarım saat falan bakardım. Adnan Aybaba'nın koreografi hakkında saçma sapan yorumlarından sonra 1 dakika bile dayanamadım. Bildiğiniz Galatasaray düşmanlığı yapıyor. Belli ki kendini ön plana çıkarmak için veya başkalarına şirin gözükmek için yapıyor olmalı..

beyler kısaca neler konuştular bizim maçla alakalı? dalga geçmişler felan kareografiyle

rasim ozan adnan aybabaya diyor ki

sende fanatik fenerli beşiktaş arasında bişeysin :D

ahmet çakar:

hayatımda 30 üzerinde derbi maç yönetmişimdir. En iyi performans gösterdiğim en iyi yönettiğim maçı al bugünki maçla kıyasla bugünki maçta Fırat Aydınusun performansı altında kalır.

onu derken mi hareket yaptı dikkat etmedim ben yahu :)

Adnan Aybaba zamanında demiş ki..Fener Arsenali yensin ben küpe takarım..

Fener Arsenal'le berabere kalmış..Rasim bunun üzerinde Adnan'a laf vuruyordu..

Adnan Aybaba sana bu mesajı çekenin ta... dedi ve durdu sonra Rasim kudurttu..:asd::asd:

Adnan Aybaba sana bu mesajı çekenin ta... dedi ve durdu sonra Rasim kudurttu..:asd::asd:

izlemedim oraları :)

Adnan Aybaba

Siz Türk futbolun en büyük düşmanısınız. Siz Türk Futboluna en büyük nifağı soktunuz. Siz yıllarca beşiktaşımızın hakkını şampiyonluklarını çaldınız. Siz fenerin hakkını çaldınız. Sizin yapmadığınız şike kalmadı.

Rasim Ozan:

Türk futbol televizyon tarihinde Galatasaray düşmanlığının tavan yaptığı programa tanıklık ediyorum.

adnan aybaba senin ben

resmen midem bulandı midem. nasıl yırtınıyor fenerli mi beşiktaşlı belli olmayan dönek.

haha şimdi izledim. bel altı iyi vurdu enayiyi. sabahtan beri boş boş konuşuyor.

Rasim Ozan:

adnan aybaba Galatasaray düşmanlığından sonra Fatih Terim düşmanlığına da başlamış.

Bu Adnan'a ROK iyi giydiriyor haa. Aynı dili kouşuyorlar. Yalnız bu Adnan'ın hakkından kim gelir söyliyim mi sana, HAYRİ İÇLER :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt