Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu ertem neden kim bir yorumda bulursa onu destekleyecek şeyler söylüyor atıyorum çakar birşey diyor hemen 1 dakika hoca bunu 3 ay önce söylemişti sinan engin birşey diyor geçen sene söylemişti rok birşey diyor 2 ay önce söylemişti programın moderatörü değil arşivi anasını satayım :D

Ulan adamların bir penaltısı verilmedi nasıl ağlıyorlar.

Bu kadar ezik olmamalı bir camia.

Medyada da fenerbahce haftalardır hakemler tarafından katlediliyor algısı yaratılıyor buna cok gıcık oluyorum. :)

Şikeyi savunuyorlar şu an.Daha ne ceza verecekler diyor ahah

sinan diyorki yildirim demiroren bana fenere uefa'den ceza gelmez diyor , sinanda veremez diyor mumkun degil, ertemde sinana senin hayata yanildigni gormedim diyor..

f.b ye birdaha ceza gelmiyecek demis demiroren sinan engine.. bence manupilasyon yapiyor suy anda sinan engin .. ceza var gibi duruyor

Hahahahahahah yav he he ceza gelmez başka fenere küme düşme falan olmaz yav he he .hahahahahahahha

Adamın algıya bak lan

Şike meselesinin oralara kadar gitmesini şike yapmaktan daha büyük bir olay olarak görüyor

ertem nasil bi şerefsiz yalancisin sen. drogba milli maç var diye rizeye gelmiyim demiş.

Drobba diyor zaten bizden konuşmuyorlar şu an.

Yalnız izleyenler farketmiştir Sinan'ın konu kapandı derkenki mimiklerine , her türlü vücut hareketlerine bakınca söylediklerinin yalan olduğu anlaşılıyor . Hatta daha sonra o da ''Bilmem , belki de ben yanlış anlamışımdır'' falan diye kıvırdı :asd:

Ya hani Tüpçü Euro 2020 için gitmişti Uefa merkezine :D :D...

Federasyonun 27 Marta kadar süresi var yukarıda bir arkadaş da söylemiş.

Ya cezayı kendileri verir ya da Uefa halleder işi...

Ümit: Neydi o çocuğun adı her hafta karıştırıyoruz

Ertem : Ontivero

Ümit: Hah Montivero

Ertem: Ontivero

Ümit: Montivero...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt