Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 29.607
- 12.571
- 2.868
Sesde sorun mu var yaf
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cok eminim bunu günlerdir yaziyorum. Fener yarin kaybedecek. Ama haftaya yine biz puan kaybederiz.
yarin fener yenilsin. 1 maç fazlasiyla lider olabilme ihtimali olan GS YENER diyorum. trabzona güvenmiyorum ama yener diyordum. emre gürali ögrendim. ters gelebilir bir topçuydu fenere.
Trabzon kaybetmez, cok eminim aslinda. Normal sartlarda oynanmali. Dedigim gibi bizim deplasmanda halimiz ortada.
umit ozat gorselligim yok diyo, bide yetegim de yokdu itirafini etsede kendide rahatlasa bizde rahatlasak
Alper boş topçu temposu var sadece futbolu bilerek oynamıyor bence.
Bizim Aydın Yılmaz gibi dan dun kosuyor ileriye doğru.![]()
Ama icraati vardı![]()
Trabzon kaybetmez, cok eminim aslinda. Normal sartlarda oynanmali. Dedigim gibi bizim deplasmanda halimiz ortada.
dogru kullanirsan bence yararli oyuncu. pas oyununda iyi degil ama fuleli bir oyuncu. iyi top taşiyor. o özelligi iyi zaten. ben bunun için istemiştim. süper star olmadigini biliyorum o paralari zaten etmezdide yabanci durumu var.
yemisim onun icraatini. eskide goruntu kirliligiydi simdi ses kirliligine dondu![]()
Sinan öyle dedi
Sen icraati iyi yapıyordun falan.
Stüdyodakiler türkiyenin en iyi sol beki falan diyolar zaten Ümit için![]()
bunu umitte diyor. bende sonra fener yerimi dolduramadi roberto carlos bile dolduramadi dedi gecenlerde. bu adam kendi dunyasinda yasiyo. biride donup oglum sen kimsin roberto carlos kim demiyo
Hakan Balta'nın sol bek versiyonu gibi bişeydi hatta belkide daha kötüydü
Ama adam kendini Alaba falan sanıyor heralde
Futbolcu olarak Alaba menajer olarak Mourinho sanıyor kendini![]()
Ümit ozat türkiyenin en iyi sol beki diye kim sacmalıyor yahu?
Bir çok isim yazılırda şimdi ama tek bir isim yazayım.
Hakan ünsal!!!
Top diye bile oynamazdı bu ümit ile