Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ontivero'nun adını kasıtlı söyleyemiyorlar.Montevero, ontero falan diyorlar.

Inanilmaz agresif oluyorum bu Futbol Fakirler yüzünden,ulan keske kaybetmeseydik...Kapatiyorum,yeter be ...Keske Sampiyon olsak ama imkansiz valla...Ahh Allahim Ah. :(

kim ne dersen dersin bu Adam bir Efsane'dir... :D

birsey duymus yine galiba doktor cakar :D

Komplo yu inanilmaz severim ama bu Cakar icine ediyor adeta. Komplo teorisi mantikli olmasi gerekir ama bu kurcaladikca mantik kalmiyor.

Efsane mefsane degil. Hiyarin önde gidenlerinden. Keske Doktor olarak kalsaymis da Türk Futboluna hic bulasmasaymis.

Ist es nicht so, Nuri? :D Adam bos bos konusuyor, bir bildigi yok. Attigi tuttugu zaman da kendini bir bok saniyor. TS-Fener macinda olay cikabilir dedi. Bunu ben de söyleyebilirdim mactan önce. Marifet mi ki bu? :D Kim bilir yine ne masallar anlatacak. Bence hakemle ilgili birsey söyler. Brych Leverkusena gol hediye etmisti, hatirliyorsundur belki. ( "Phantom-tor")

Ist es nicht so, Nuri? :D Adam bos bos konusuyor, bir bildigi yok. Attigi tuttugu zaman da kendini bir bok saniyor. TS-Fener macinda olay cikabilir dedi. Bunu ben de söyleyebilirdim mactan önce. Marifet mi ki bu? :D Kim bilir yine ne masallar anlatacak. Bence hakemle ilgili birsey söyler. Brych Leverkusena gol hediye etmisti, hatirliyorsundur belki. ( "Phantom-tor")

Ja, stimmt schon aber irgendwie finde ich den Typen auch witzig, keine Ahnung warum. Seine Verschwörungstheorien sind einfach köstlich... :asd2:

Denke mal er wird bereits die Viertelfinalpartien nennen und sagen das die UEFA wieder die Auslosungen manipuliert hat etc.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=j4UQcPEYmhM[/media]

Belki böyle bir sey yine yapabillir Doktor Cakar. :D

Ulan Panda ne komik adamsin. Adam her hafta baska bir sey diyor..

yok GS Juve ile bi daha oynarsa kazanmaz falan filan...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt