Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamin 3 lafindan biri falso, bir de federasyon baskani olarak atanmis.

4 sezondur Galatasaray Avrupada.

Milli takim 3 dunya 5 avrupa kupasi gormus.

82 ilin amator takimlari ztk kupasinda sans bulmus vs..

Tapatalk

Adamin 3 lafindan biri falso, bir de federasyon baskani olarak atanmis.

4 sezondur Galatasaray Avrupada.

Milli takim 3 dunya 5 avrupa kupasi gormus.

82 ilin amator takimlari ztk kupasinda sans bulmus vs..

Tapatalk

+ en sevdiği yerli tarık çamdal, yabancı kuyt bu bile ne kadar mal olduğunu anlatmaya yeter.

Yabanci siniri hakkinda bise dedimi bu zat

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daha da düşürülmesi gerekiyormuş milli takımın yararınaymış vs :D

Her zaman ki zırvalar işte

Eyw renktas yabanci olmayinca milli takimin basarili olucani dusunen biri futbolun basinda olmasi ne acidir. Yazik

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adam tff baskanligi birakirsa fenerbahce yonetim kuruluna girer okadar net soyluyorum. Her alanda feneri tebrik ediyor sike surecinde gosterdikleri birlikleri. lanet ediyorum boyle bir insanin turk futboluna bela olmasi

Nasil da kiviriyor domuz .ROkun sorusuna TS'li taraftarlara ne soylemek istersin? YD: onumuze bakmak lazim hahahaha tuhhhh sana serefsiz

....Cakar dün "Fenerbahce artik Türkiyenin tek büyük kulübü" , "Galatasaraylilar Florya da bayram yapiyorlar,bu GSnin ne kadar kücük oldugnunu gösterir" falan demis...

Ama aslinda yine bir sey degil bu...Cakar FANATIK bir Fenerbahce Taraftari....

Bakin tam 7 YIL önce ne demis:

[media]https://www.youtube.com/watch?v=8yedH4vtkBI[/media]

hemen hemen Ayni sey...

Üstünde de Cakar her hafta bizim büyük Baskanimiz yüzünden mahkemeye gitmek zorunda :D Yani,bu adam Galatasarayi,ve Aysali inanilmaz nefret ediyor...Ve bu Nefret her Hafta Sonu Beyaz TV'de cikariyor..

Herih şikenin üstünü kapattık, fazla kurcalamayın dedi ya akşam. Cidden çıldırılacak bir durum.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

....Cakar dün "Fenerbahce artik Türkiyenin tek büyük kulübü" , "Galatasaraylilar Florya da bayram yapiyorlar,bu GSnin ne kadar kücük oldugnunu gösterir" falan demis...

Ama aslinda yine bir sey degil bu...Cakar FANATIK bir Fenerbahce Taraftari....

Bakin tam 7 YIL önce ne demis:

[media]https://www.youtube.com/watch?v=8yedH4vtkBI[/media]

hemen hemen Ayni sey...

Üstünde de Cakar her hafta bizim büyük Baskanimiz yüzünden mahkemeye gitmek zorunda :D Yani,bu adam Galatasarayi,ve Aysali inanilmaz nefret ediyor...Ve bu Nefret her Hafta Sonu Beyaz TV'de cikariyor..

Cidden böyle bir şey demiş mi? :D :D Eğer dediyse bu cehaletten öte bir şey.. :D

Felipe Melo'nun hareketine çok üzüldüm. G.Saray, Beşiktaş'ın Nouma kararını örnek almalı.. Beşiktaş'ın Nouma'ya yaptığını, G.Saray da Melo'ya yapmalı.

bekle bakalım yapacak mıyız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt