Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
en son izlediğimde haydacı şerefsiz azizin paralel yapının mağduru olduğunu söyleniyordu sırf Rte'yi desteklemek ve temize çıkarmak için midem kaldırmadı kapattım o gündür izlemiyorum

Gülmek için izlerdim eskiden, artık onu bile yapmıyorum, elimde olsa korsanını filan izlerim. O derece.

Bizim Gökhan Sertkaya sanki bu programın yapımcısı :)

Propaganda kanalında şerefsizleri izlemek yerine kitap okuyun bari. ;)

Pek bir şey yazılmadığına göre sanki izleyenlerin sayısı azalmış, ben kanalı bile sildim kazara denk gelmeyim diye gerçi 100 ksürlerdeydi ama olsun ona bile tahammülüm yok..

Ertem Sener: Galatasaray Melonin sözlesmesine fesh edilsin.

Sinan Engin: Zekari Alp neden birsey yapmiyor

Ertem Sener: Melo bu arada yine dilini cikartti,bu kez hakeme.

Bu Ertem Sener de cok komik bir Adam gercekten,yalaka seni,asla Adam olmaycaksin Ertem bey.

Ya bunlarda hep bizden biri olduğunda mal mal başlıyor diğerlerinede söylüyoruz ulan tamam izlemesek tamam dicez haklı olabilirsiniz.

Alvez tekme atıyor panda "ya yapma kadeşim yapma" melo bişe yapıyor "melo bu ülkeden gitsin."

Az önce ümit muz olayını söyledi. Sonra bizim burada olsa ve verseler ceza dedi ulan desene bizde de yapıldı noldu diye.

Sinan Engin: Arda Turani satiyorsun 12 Milyon euroya, Bruma 12 Milyona aliyorsun,sonra de London'da posziyona giremiyorsun.

Ama Arda Chelseayi parcaladi.

liverpoolscoreAP_450x284.jpg

Bunu unuttu galiba...:D

EDIT: Bu arada Ilhan Cavcav G.Sarayli mi?

Ümit Özat : "Yabancı sınırının azalmasını Başbakan istiyor. Yukarıdan baskı geldiği için takımlar fazla bir şey yapamıyor."

Ümit Özat: Cok de harika bir karar,yabanci siniri müthis bir sey. Azaltsin.

Ondan sonrada atletico madrid diye ağızlarının suyu akar. Bakın arda finalde chelsea'yı parçaladılar bruma naptı olur. İzlemiyoum lan ben bunları 3 aydır nereden açtım.

Şunlara şu özgürlüğü veren Allahından bulsun ne diyeyim. Bi futbol vardı içine sıçılmayan saolsun orayada tamamiyle soktu burnunu. Uefa değil Fifa girsin devreyede şöyle okkalı 8-10 sene men kilitlese helalinden.

O zaman oturup nerede hata yaptık demeyiz heralde düşünceme karşı çıktım yazarken. Uefa Fifa suçlu olur o zamanda kime ne anlatıyosak tek çare azrail sanırım. Kurtuluş onda.

Ya ümit bi sus arkadaş ya Fatih terim zamanında şampiyon olup neyi eleştircek adam 15 puan geride kaldığı sezon takım olamadık demiş ordan bile eleştirecek yer buluyolar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt